Hjemmelavet rengøring løsning for oliemalerier

February 12

Uanset om du har fundet en fabelagtig men beskidte olie maleri på en genbrugsforretning eller har du en familiens klassiske hængende på en væg, skal oliemalerier undertiden renses. Dette er hovedsagelig på grund af snavs og forurening akkumulere på maleriet lak.

Kun forsøg på hjem rengøring metoder på malerier som har ringe værdi; Forsøg aldrig at rengøre et værdifuldt maleri dig selv. Spørg en art konservator, fundet gennem din nærmeste lokale kunstmuseum, hjælp til værdifulde kunst.

Fjerne maleriet fra dets ramme

Hvis der er en ramme, fjerne maleriet fra det og lægge det på en flad overflade, før du begynder. Kontrollere siderne af lærred til at se, om der er noget maling der; denne skjulte område er et fantastisk sted at prøve nogen af disse metoder.

Vær forsigtig, hvis maleriet vises revnede eller skællet. Disse hjem metoder vil sandsynligvis gøre betingelsen værre.

Tage et "før" billede af maleriet, så du kan få et referat af hvad det så ud, før du begyndte. Tage et andet foto bagefter og sammenligne to.

Støv først

At rengøre maleriet ordentligt, først forsøge at få så meget støv ud af det som muligt. Brug en blød børste, såsom en baby tandbørste eller en svamp. Være forsigtige med at bruge en svamp, hvis malingen skaller af, fordi det vil forårsage mere maling til at komme ud.

En anden metode jer kunne prøve er blot at tage et stykke franskbrød og duppes maleri med det. Brødet absorberer fedt og snavs.

Hjemmelavet rengøring løsninger

Briana Cecil-Satchwell af Overstockart.com anbefaler at bruge et par dråber af et mildt opvaskemiddel rengøringsmiddel på en fugtig, ren klud. Overhøre en inconspicuous område af maleriet, såsom den del skjult under rammen, ved at gnide løsningen forsigtigt over de beskidte maling. Stop hvis nogen maling kommer ud.

Hvis den opvask detergent ikke gør jobbet, foreslår hun, ved hjælp af en lille mængde af sprit på et stykke vat til at rense maleriet

Kartoffel metode

Et andet hjem afhjælpe for rengøring oliemalerier er at skære en stor hvid kartoffel i halve, derefter gnide den hvide fugtige del over maleriet. Gøre dette forsigtigt; Brug ikke brute force til at forsøge at få snavs. Snavs vil holde fast i kartoffel. Derefter skamplet maleri med lunkent vand og en blød klud til at rense ud kartoffel rester.

Rengøring med kunst restaurering produkter

Ikke skal de hjemme metoder appellere, prøv kunst restaurering produkter som Gainsborough Emulsion renere (Se nedenstående ressourcer). Disse er kemikalier, der er lavet specielt til genoprette oliemalerier. Brug gummihandsker, følger deres anvisninger, og have tilstrækkelig ventilation.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com