Sådan holder du melet Bugs af skabene

February 12

Hvis du nogensinde har set lille, hvidlig grå insekter i dine skabe, kender du, mealybugs har fundet vej ind i dit hjem. Disse insekter gengive hver par dage, hvilket er grunden til de er så svære at slippe af med, og de kan tiltrække andre insekter som myrer på grund af honningdug stier de udskiller. Med en sikker, hjemmelavet behandling, kan du holde mealybugs ud af din skabene og redde dig fra et dyrt problem.

Instruktioner

•Tag retter og andre elementer i dine skabe således at du kan effektivt rense overflader og komme til nogen svære at nå revner og sprækker. Mealybugs er kun 1-4 mm lang, så det er meget nemt for dem at lægge æg eller skjul i disse områder.

•Pick op nogen synlige mealybugs at slippe af eksisterende voksne og forhindre dem i at gengive. Hvis du foretrækker ikke at bruge hænderne, vælge et vakuum, der kan nå inde let.

•Pour isopropylalkohol i en sprayflaske eller en klud og krat på indersiden af din skabene, og sørg for at røre hver tomme. Alkohol dræber mealybugs og æg på kontakt. Gentag trin 1-3 hver 10-14 dage indtil den bugs og æg er væk.

•Undersøg i nærheden skjulesteder, sådanne revner i gulvbrædderne, hvor mealybugs potentielt kunne søge tilflugt. Bruge dine hænder til at afhente bugs eller behandle med alkohol, og medtage disse områder under din regiment af rengøring hver 10-14 dage.

•Treat potteplanter (hvis relevant) med en fortyndet alkoholopløsning og ny jord. Flyt dem væk fra dine skabe. Flytte planter til en isoleret område, såsom et badekar, og bland lige dele af isopropylalkohol, vand, tilsæt et par dråber af flydende sæbe og hæld det i en sprayflaske, således at du kan forsigtigt tåge dine planter. Yderligere, fjerne gamle jord og omhyggeligt undersøge rødderne af dit anlæg. Hvis du ser små, gullige pletter, er disse kravlende mealybugs, der kan behandles med alkoholopløsning, før du kan tilføje frisk jord. Denne blanding gør ikke ondt dine planter, og frisk jord sikrer at du slippe af med eventuelle skjulte mealybug æg.

•Fortsæt at overvåge din indendørs arealer til nye ubudne gæster, og brug trin 1-5 til straks for at få mealybugs.

Tips & advarsler

  • Aldrig gælde en alkoholopløsning på planter i direkte sollys eller på dage, der er 85 grader eller varmere. Dette kan resultere i afbrænding af væv på dit anlæg.
  • Isopropylalkohol dampe er meget brandfarlige. Holde det væk fra varmen eller åbne flamme.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com