Sådan foretages fejlfinding af pres Cleaners

February 12

Sådan foretages fejlfinding af pres Cleaners

Pres rengøringsmidler kan bruges til at rengøre hurtigt store områder uden at skrubbe. De bruger en vandforsyning, ofte fra en haveslange, som de konverterer en rengøring, højtryks stream. Lavtryk er et problem, som hindrer rengøring funktionaliteten af en renere pres. Problemer med pres er normalt relateret til slanger, dyser og motor. Følg nogle fejlfindingstrin for at løse eventuelle problemer med pres rengøringsmidler.

Instruktioner

•Drej pres renere ud og fjerne alle slanger og slange forbindelser. Fjerne dysen fra tryllestaven og tryllestav fra slangen. Bruge en blikkenslager skruenøgle.

•Undersøg fittings. Du vil se, o-ringe. De er de lille gummiringe, der fungerer som en forsegling mellem fittings. Erstatte dem. De kan blive skørt og bryde eller blive deformeret og forårsage lækager. Utætheder mindske presset.

•Tag et kig på slanger og rette eventuelle kinks. Kigge efter utæt vand. Utætheder vil medføre et fald i pres og en reduktion af rengøring magt, som vil forårsage mere arbejde for dig. Erstatte eventuelle dårlige slanger i stedet for at reparere dem med gaffatape som gaffatape vil i sidste ende mislykkes.

•Poke et tyndt stykke ledning i spray dyse og give det en god ren ud.

•Fyld benzintank Hvis trykket renere er gas-drevet. Kontrollere renere er tilsluttet husstand strømforsyningen, hvis det drives elektrisk. Prøv ikke at bruge en sølle, husholdningsbrug forlængerledning, hvis du kan. Forlængerledninger reducere styrken leveret og reducere motorens effektivitet forårsager mindre pres. Bruge en kraftig en.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com