En nem måde at niveau jorden for en Swing sæt

February 13

En nem måde at niveau jorden for en Swing sæt

Opsætning af en swing for familien er en sjov stativ til at tilføje til din personlige rum. Dette skaber et område for dig og din familie til at slappe af efter en lang dag eller i weekenderne uden at skulle rejse til parken. For at kunne installere swing sæt, skal jorden være plan for at forhindre enhver vippe når swing sæt er sat op. Nogle råd til at sætte sving i en seng af beton nedenunder sand for større stabilitet. Den nemme måde er simpelthen bruge sand til niveau jorden.

Instruktioner

•Opret en pind ud af 2 af 4 stykker af tømmer, der er lig med bredden af det område, du planlægger at installere swing indstille. Bruge dæk skruer til at fastgøre disse stykker og brug en plan for at sikre hele stokken er på samme niveau.

•Kontrollér en grænse til at omslutte legeområdet ved hjælp af ekstra stykker af 2 x 4 tømmer.

•Dig den højere ende af rummet med en skovl så at graden af ujævnheder er mindre end 2 inches fra det laveste punkt til det højeste punkt. Hvis hældning ikke er stejl, behøver du ikke at udgrave området.

•Pour nok sand til at udfylde den nederste plads af swing indstille område, så det er endda med den højere ende. Fortsætter med at fylde pladsen en yderligere 1 fod over den uberørt jord.

•Tjek for at sikre hele området er niveau med brug af niveauet holder du lavet. Tilføje sand til de områder, der kræver modifikation og fortsætte med installationen af swing sæt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com