Hvordan til at plante i efteråret

February 15

Hvordan til at plante i efteråret

Når du tænker på plantning af blomster og grøntsager, tænke du sikkert på foråret, med dens billeder af frisk ny vækst og duftende blomster. Foråret er den mest almindelige tid til udplantning, men mange blomster og grøntsager kan plantes i efteråret til tidlig om foråret blomstrer eller en tidlig start til grøntsager. Ikke alle planter vil overleve barske vintre, så falder plantning ikke er alt, men med lidt tid og planlægger du kan plante falder løg og grøntsager.

Instruktioner

•Plant falder pærer for en skærm af farve i det tidlige forår. Disse omfatter tulipaner, krokus, påskeliljer, hyacinter, iris og liljer. Generelt plantet i slutningen af efteråret før jorden fryser, fall pærer fremstå så snart sneen smelter i foråret, at skabe en dramatisk visning af farve. Følg instruktionerne plantning, der kommer med specifikke pærer du ønsker at vokse (se link i ressourcer).

•Consider plantning hvidløg, skalotteløg, purløg og løg i efteråret. Selv om de kan plantes i foråret, de vil producere større pærer med robust smag, hvis plantet i slutningen af efteråret før jorden fryser. Høste unge pærer i det tidlige forår og forlader nogle til at vokse til modenhed i løbet af sommeren.

•Plant ærter i slutningen af efteråret. Barkflis med halm eller hø til at beskytte dem mod frost om vinteren. Afdække i det tidlige forår. Ærter vil spire og vokse i foråret. Nogle frø kan rådne i jorden, men plantning ærter i efteråret giver dig et forspring på foråret haven.

•Forbered wildflower senge i efteråret ved at fjerne alle vegetationen i området og broadcasting wildflower frø. Fugtes jorden og dække med hø eller halm til at forhindre fugle fra scavenging frøene. Mange wildflower frø kræver kolde stratificering. Plantning i efteråret forbedrer spiring og tillader dem at begynde voksende så snart vejrforholdene er ideel.

•Vælg blomstrende stauder som pæoner i efteråret. Shop planteskoler og havearbejde butikker for stauder. Du kan ofte finde disse på discountpriser i efteråret, da de fleste gartnere ikke mener fall plantning. Forbered jorden og plante i tidligt efterår at give rodsystemet tid at få etableret før barske vintervejr ankommer.

•Tilføj flerårige urter til din liste til efteråret plantning. Så længe de er plantet før frysning og har tid til rødder at blive etableret, flerårige urter vil vende tilbage i foråret.

•Vælg buske og træer føje til din landskab i efteråret. De fleste foretrækker fall plantning som det tillader rødder at blive etableret uden stress og høje sommertemperaturer. Spørg din lokale Planteskole til passende buske og træer til efteråret plantning i dit område.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com