Hvad tid på året Aster blomsten vokse?

February 18

Hvad tid på året Aster blomsten vokse?

Den lille, daisylike aster blomst er en flerårig plante, der vokser på en høj, grønne stilk. Afhængigt af sorten, det blomstrer i sommeren eller falde med de fleste sorter vokser blomster i løbet af efteråret. Blomst farve varierer fra hvid til pink til blå. Når vokset og taget sig af ordentligt, kan det nå overalt fra et par inches til 8 fod høj, selv om det vokser typisk mellem 2 og 4 fod høje.

Zone, temperatur og lys

Aster blomstrer i USDA hårdførhed zoner 3 til 8. Det foretrækker kølige temperaturer, især om natten. Denne plante elsker også fuld eksponering for solen, selvom det vil tolerere nogle skygge i de tidlige morgentimer.

Jord og vand

Plant aster i rig, veldrænet, jævnt fugtig jord med en neutral til let basisk pH. Typen lerede eller sandet jord er et godt valg. Kontroller, at blomsten har masser af plads til at vokse og god luftcirkulation omkring den. Regelmæssigt vand det i løbet af sommeren, især hvis mindre end en tomme af regn falder i dit område hver uge. Selv om den kan tåle tørke, brug aster jævnt fugtig jord i løbet af sommeren at gøre sit bedste.

Plantning

Hvis du genbeplantning en aster fra en pot, så plante det i jorden i løbet af forårssæson. Hvis du er voksende det fra et frø, så først så frø i en gryde eller fladt og opbevares i køleskab i op til 6 uger. Derefter sætte det i en solrig plet. Plads det 1 til 3 fødder væk fra andre planter og holde høje sorter oprejst af ejerkrav dem i jorden. For at få en bushier anlæg, knivspids off unge skud.

Vedligeholdelse

Hvert forår placere en 2-tommer barkflis lag og en lille kompost lag omkring aster. Vand aster (herunder rodklumpen) godt dagen før du opdele anlægget i det tidlige forår, som du bør gøre en gang hvert par år.

Modtagelighed

Mens asters tiltrækker sommerfugle, giver de også en godbid eller skjule sted for whiteflies, nematoder, mider, bladlus, snegle og thrips. Derudover pas på visnen, root rot, rust, stilken blight, leaf spot eller meldug. Du kan undgå meldug ved at give god luftcirkulation og forhindre root rot ved hjælp af en ikke-ler jordtype, som ler kan lide at holde på vand omkring rødderne i løbet af vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com