Gør det selv vindue behandlinger

February 20

Når man overvejer vindue behandlinger for dit hjem, kan du prøve din hånd på at oprette et tilpasset design selv. Med nem at finde materialer i smarte måder, kan du tilføje et personligt touch til ethvert vindue i dit hjem.

Repurposed fabric

I stedet for at købe præ-made paneler eller kræsen dekoratør stof til at hænge i vindue behandlinger, kig gennem dit linned skab for forsigtigt anvendes, store stykker stof, der i øjeblikket tjener andre formål. At antikke blonder dugen, der skal lidt sprucing op, et fladt ark eller vintage viskestykker er alle passende valg for gardiner. For at konvertere disse skatte til vinduet hængninger, overveje først størrelsen af det vindue, du ønsker at dække og derefter matche den fundne stof til enken det passer bedst. Blonder duge kan enten være forsigtigt vaskes og hang tør før får nyt liv som en romantisk soveværelse vindue behandling. Bare sy en stang lomme eller klip forhængsringe langs den øverste kant af dug og hænge. En stor stue vindue kan være en god kandidat til en flad ark gardin makeover. Afhængigt af hvor længe draperier skal være, kan du kun nødt til at klip forhængsringe til toppen af den færdige flade plader og hænge i et færdigt projekt. Et køkkenvindue er det perfekte sted for et sæt af vintage viskestykker, enten klippes med ringe eller med en smal rod pocket syet langs toppen til at rumme en stang.

Klædt op gardiner

Hvis du har enkle, store-købte vindue belægninger, der er brugbar, men lidt træt udseende, tilføje nogle interesse og funkle ved hjælp af dekorative rører du kan anvende dig selv. Saml knapper, der har mistet deres hjælpere – de mere farverige og uoverensstemmende bedre-- og sy eller lime dem langs grænserne eller i et asymmetrisk mønster i hjørnerne af din gamle gardiner. Bredt bånd kan give en perfekt boarder for gardiner, der er for lille til et nyt vindue eller til at tilføje fylde og detaljer til eksisterende stof paneler. Bruge et strygejern til tryk på båndet i halvdelen, at skabe en fold, og derefter vende de åbne kanter under, at trykke på dem så godt. Nu kan du sy de foldede kanter af båndet som en sandwich med grænserne for din gardin paneler for et gennemført look.

Spring gardiner

Vindue behandling er en bred kategori af design, der ikke er begrænset til stof gardiner. For en moderne tage på privatlivets fred og vinduet ekstraudstyr, udforske muligheder, der ikke afhænger af stof til at få arbejdet gjort. Vinduet rude ætsning er en billig løsning, der forvandler et vindue i en uigennemsigtig kunst funktion i dit værelse, specielt velegnet til et badeværelse vindue. Anvende små, aftagelige klistermærker til vinduet overfladen i et tilfældigt mønster. Brug malerens tape til at beskytte trim og andre overflader ved ætsning. Følg producentens anvisninger, og være sikker på at bære beskyttelseshandsker mens påføring af cremen. Slutresultatet er permanent, så Vælg placeringen klogt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com