Hvordan man laver dit hjemmekontor grøn

August 2

Hvordan man laver dit hjemmekontor grøn

Om dit hjemmekontor er et separat værelse med skrivebord, døren og masser af udstyr-- eller blot et område i dit soveværelse eller køkken--det kan spise op masser mere energi og ressourcer end noget andet sted i dit hjem. Hvis du ønsker at skære ned på dit hjemmekontor miljømæssige fodaftryk--er her nogle måder, du kan opnå dette.

Instruktioner

•Hold en separat kurv for genanvendeligt papir. Det er forbløffende, hvor meget andre "skrald" du kan ophobes i et hjemmekontor, og hvis du kun har én papirkurven, vil det blive det sted, hvor enhver skraldet, gamle batterier, plastfolie såvel som papir vil ende før de går til deponering. Batterier skal genbruges på passende steder, ikke smidt i skraldespanden og papir og post-it notes kan nemt genbruges, hvis holdes adskilt.

•Klippe ned på mængden af papir, du bruger i din office ved at minimere mængden af udskrivning du gør. Overveje, hvis du virkelig har brug at udskrive emails eller kladdeversioner af dokumenter du arbejder på.

•Brug duplex udskrivning mulighed på printeren for at bruge begge sider af et ark papir. I dag, kan selv billige ink-jet printere udskrive på begge sider af et ark papir.

•Hold dokumenter og papir mail du modtager og bruge bagsiden som scratch papir eller hurtig notesblokke. Selv konvolutter kan bruges til at notere en hurtig bemærkning til dig selv.

Forpakket øko-venlige forsyninger. Stort kontor forsyning butikker er ganske øko-bevidste og har alle former for basale forsyninger fremstillet af genbrugsmaterialer. Genanvendt printerpapir, filmapper, blækpatroner og endda papir klip er alle let tilgængelige.

•Think om, hvordan du bruger udstyr i dit kontor. Computere, modemer og printere behøver ikke at blive efterladt på 24 timer i døgnet. Slukke dem i slutningen af din arbejdsdag og du vil gemme alle former for energi i løbet af en måned.

•Pondering en ny computer? Overveje at få en bærbar computer i stedet for en stationær. Du vil drage fordel af den ekstra bekvemmelighed for at kunne flytte den fra sted til sted, og en bærbar computer bruger langt mindre energi end en desktop model (nogle beregninger viser en bærbar computer bruger kun omkring en fjerdedel af energi en desktop forbruger). Hvis du ikke ønsker at opgive din store skærm, de fleste nye bærbare computere kan oprette forbindelse direkte til en LCD-skærm.

•Educate selv om elektronisk affald (e-affald). Når som helst du ændre eller opgradere et stykke af office elektronik, genbruge det på en ansvarlig måde. Mange af komponenterne (især i ældre elektronik) indeholde farlige materialer og bør ikke kun blive smidt i papirkurven. Mange byer har elektronisk genbrug steder hvor du kan tage din e-affald til genanvendelse af ansvarlig

Tips & advarsler

  • Hardware og hjem butikker (såsom Home Depot) ofte har placeringer i den butik, hvor du kan aflevere gamle batterier til sikker bortskaffelse.
  • Environmental Protection Agency website tilbyder information og hyperlinks på hvordan du kan råde over din e-affald ansvarligt (Se nedenstående ressourcer).

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com