Mobil-hjem reparation hjælp

February 21

Mobile homes er et overkommeligt alternativ til traditionelle stick-bygget boliger og kommer i alle størrelser og former. Fra en enkelt-bred til en to-etagers, dobbelt bredde hjem er mobilhomes hurtigt ved at blive en ny bolig tendens. Men når du løber ind i problemer og har brug for reparationer, kan du ikke finde den rette hjælp på de samme steder som andre boligejere. Mobile homes standarder er bare en lidt anderledes at imødekomme mange af de samme indstillinger som stick-bygget boliger.

Diagnosticere problemet

Den første ting du skal gøre er diagnosticere problemet, før du kommer til reparation. Hvad kan synes som et simpelt apparat hikke kan virkelig være ledninger eller elektriske problemer. Websteder som mobilehomedoctor.com og mobilehomerepair.com kan guide dig gennem fejlfinding bare om noget, der kan foregå i din mobile hjem.

En anden Standard

I de fleste tilfælde kan finde du ikke reparation poster i de store kasse butikker til dit mobile hjem. Døre er ikke-standard størrelse, væg sammensætning er bare en lille smule anderledes, højder og bredder er ikke lig med en stick-bygget hjem. Det er ikke til at sige dem er dårlige ting. Det er kun for at sige, at du ikke vil finde en dør til at passe et mobilhome rammen på en traditionel gør det selv-butik.

Det samme gælder for apparater--større og mindre. Ovne og vandvarmere er manipuleret lidt forskelligt på grund af udluftning spørgsmål, og køkken appliance hook-ups kan være lidt anderledes. Der er butikker, der bære dele og tilbehør bestemt til mobilhomes, så begynde at kigge der før spilde tid på andre leverandører. De fleste dele leverandører kan findes online, ligesom magi Mobile Home levere (mhparts.com), eller gennem en mobilhome handel eller park magasin. Hvis du bor i en mobile home park, spørge park forvaltningen for henvisninger.

Ikke dit gennemsnitlige reparation

Mobile homes reparationer kræver specialviden, og mens der er en masse DIY hjemmesider derude, påbegynde ikke på en reparation, hvis du er usikker. Om fastsættelse af en dårlig reparation på en mobile home er dyrere og kan føre til reparationer du ikke regne med i begyndelsen. Find en reparatør, der har specialiseret sig i mobile homes. Spørg din mobile home park manager for henvisninger, eller finde pålidelige hjælp på henvisende websteder, såsom Angies liste (angieslist.com).


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com