DIY Vinyl etageadskillelsen

February 23

DIY Vinyl etageadskillelsen

Gør det selv-vinyl etageadskillelsen trim er meget almindelig på boliger og installeres ofte sammen med vinyl sidespor. Soffits er undersiden strukturelle komponenter på tagskægget eller kanterne af et tag, der støder op til sidevæggene af strukturen.

Materialer

Etageadskillelsen paneler er tilgængelige i træ, metal og vinyl, og kommer i bredder spænder fra 16 til 24 inches. Materialet kan være fast eller perforeret, hvilket giver mulighed for ventilation. Det materiale, der er nødvendige for installationen omfatter etageadskillelsen paneler og kanaler i præfabrikerede længder. Mange husejere foretrækker vinyl etageadskillelsen fordi de er tilgængelige i en vifte af farver, er lav vedligeholdelse og ikke kræver maleri.

Materialet er også let at installere. Beregn det samlede areal af undersiden af tagudhæng til at bestemme hvor meget etageadskillelsen materiale du skal fuldføre jobbet. Tilføje op lineære fødderne for de forskellige kanaler skal du.

Forberedelse

Din tilgang til installation vil blive bestemt af om taget har åbnes eller lukkes tagskægget. Tagskægget på et nybygget hjem vil have udsat spær eller åbnede tagskægget. Mest remodeling projekter har lukket tagskægget. En gammel etageadskillelsen er muligvis allerede på plads. Fjern gamle kanaler og skæv eller på anden måde beskadiget etageadskillelsen. Sørg for at korrekt understøttelse for etageadskillelsen er på plads. Typisk kan 1-inch ved 2-tommer eller 2-tommer af 2-tommer bestyrelser bruges som underlag. Fjerne tagrender, nedløbsrør og inventar som nødvendigt.

Installation

Passe ikke vinyl etageadskillelsen også LUN til bygningen, fordi materialet skal være tilladt at udvide og kontrakt. Skåret etageadskillelsen, så der er en 1/4-inch hul mellem materialet og bygningen. Efter at få de oprindelige dimensioner, gør lejlighedsvis kontrol af målinger i hele installationen til at sikre, at materialet er fremstillet til at bevæge sig frit.

Hvis du installerer vinyl fascia, installere fascia cap først, fordi det holder op i kanten af etageadskillelsen paneler. Installere den modtagende panel langs kanten af væggen. Fastgør kanal til etageadskillelsen krydsfiner. Hvis tagskægget er åbnet, tillægger undersiden af tag spær eller spær kanalen. Placer en fastener ca hver 16 eller 18 inches. Placere panelerne vinkelret på væggen. Sæt den ene ende af etageadskillelsen i den modtagende kanal. Anden enden af panelerne skal passe ind i fascia cap. Indsæt søm i slots til at sikre, at du ikke skader panelerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com