Ideer til fortove

February 23

dahome2.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20fa78292f4d22e2 • 2015-08-02 14:28:42 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Los Angeles

CloudFlare

Arbejder

dahome2.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20fa78292f4d22e2 • Din IP: 168.235.79.191 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

De fleste fortove er lavet med beton, mursten, asfalt, knust sten eller brosten. De mest almindelige af disse i forstæder og bymæssige områder er beton, på grund af fortove er en høj trafikområde. Vedligeholdelse af din fortove og landskabspleje omkring dem hjælp til at forhindre ulykker for dem, der bruger dem. Klæde dem op lidt tilføjer også at bremse appel af dit hjem.

Farve

Udklædning fortove med farve er ikke så svært, som det først kunne synes. Ved hjælp af en konkret pletter eller maling kan tilføje en kunstnerisk touch på forsiden af dit hjem. Indstillinger omfatter for at plette det en dækkende farve, der supplerer ydre af dit hus, at oprette enkle former og billeder for visuel interesse eller designe et fuldgyldigt vægmaleri for en fed kunstneriske erklæring.

Planter

Plantning en række af blomster er en idé til fortove, der vil tilføje farve og tekstur. Overveje root restriktioner, hvis plantning træer sammen med fortov at forhindre langsom vækst og andre problemer. Beskæring og vedligeholdelse spiller også en faktor, når du vælger hvad at plante. For eksempel, kan frugtbuske kræve yderligere beskæring at undgå blokerer vandrere og drivere.

Sten

Klipper haver er en anden mulighed for landskabspleje fortove. For eksempel lå ned en seng af floden sten med et springvand i centrum for en fredelig indstilling. At bringe farverige dekorative sten, såsom lavasten, tilføje et strejf af dristighed til udseendet. Brug klipper som grænser omkring blomsterbede eller potteplanter tilføjer stoflige interesse.

Ornamenter

Ved hjælp af ornamenter til at pynte på fortove tilbud en boligejer chancen for at virkelig udtrykke sin personlighed. For eksempel, linje op en samling af havenisser, at hilser alle forbipasserende foran dit hjem. Andre muligheder omfatter dekorative fugl huse, hvis du er en ivrig watcher eller sten statuer af haven feer eller andre mytiske skabninger, hvis du har en finurlig personlighed.

Lys

Tilføje belysning omkring fortove foran dit hus ikke kun tilføjer bremse appel men ups sikkerhedsfaktor for vandrere og bilister så godt. Selv en lille række af haven lys kan belyse vejen nok til at forhindre snuble- og faldulykker. Vælg en stil, der passer godt med resten af din landskabsarkitektoniske ordning. Med indstillinger, som omfatter gammeldags sort lys poler, solens lys til at spare energi eller vintage udseende lanterner; du er sikker på at finde en, der passer til dit design smag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com