Sådan tilføjes et loft Fan lys med et Kit

February 25

Sådan tilføjes et loft Fan lys med et Kit

En god ting om loft fans er, at de arbejder med eller uden lys kits. Du har mulighed for at foretage valg eller ej dit loft fan er også de vigtigste belysning i dit værelse. Du kan tilføje et loft fan lys med et kit uden at fjerne fan fra loftet. Du kan ændre udseendet af dit loftsventilator og dit værelse med tilføjelse af lys kit. Dit loft fan er udstyret til at holde en lys kit, så du kan også tilføje en.

Instruktioner

•Drej den elektriske strøm ud til loft fan ved at lukke off afbryder i de vigtigste elektriske panel.

•Fjern den lys kit wire indkapsling cover. Denne del er direkte under loftet turbineblade og er designet til at holde en lys kit. Fjern de skruer, der holder den på plads og afsætte skruerne.

•Saml dit loft fan lys kit ifølge producentens anvisninger.

•Sæt din lys kit til lys kit wire indkapsling cover. Fjerne knock-out-stikket fra bunden af wiren boliger dækning; det springer ud med en lille mængde af kraft. Tråd lys kit ledningerne gennem knock-out åbning. Den lys kit vil enten skruen på lys kit wire boliger dække med en brystvorte på toppen af det lys kit, eller brystvorten vil glide gennem knock-out åbning og en møtrik vil skrue fast på brystvorten til at fastgøre den på plads. Brystvorten er et lille stykke af hule rør, der er gevind på ydersiden. Brystvorten bruges ofte i belysning til at tillade ledninger til tråd fra en del af en belysning fastholdelsesanordningen til en anden og giver mulighed for to eller flere stykker af en armatur være sikrede sammen uden ledninger hindrer forbindelserne.

•Ledning i lys kit til loft fan. Den lys kit vil have to ledninger fastgjort til det, en sort og en hvid. Find de to ledninger til lys kit forbindelse inde lys kit wire boliger i bunden af loft fan. Lys kit forbindelse ledningerne vil være mærket for en lys kit, og mens man bliver hvide, andre wiren kunne være sort, sort med en hvid stribe eller endda blå; Dette bestemmes alle der fremstilles loft fan. Slut den hvide ledning fra loft fan til den hvide ledning i lys kit ved at dreje en orange ledning møtrik på begge ledningerne. Tilslut den sorte ledning fra lys kit til andre wire mærket til lys kit fra loftsventilator og vride en orange ledning møtrik på ledninger tilsluttes.

•Sæt loft fan lys kit til loft fan. Lys kit wire boliger dækning vil vedhæfte med de skruer, du fjernes i trin 2.

•Kontroller at det lys kit er wire er tilsluttet strøm forsyning wire i boksen loft fan elektriske. Fjerne loft fan baldakin fra bøjle beslag på loftet. Kontrollere hvis den ledning, der er mærket til lys er forbundet med strømforsyning fra det elektriske felt og den sorte ledning tilsluttet loft fan motor. Hvis disse ledninger er tilsluttet, skal du erstatte baldakin. Hvis ledningen til lys ikke er forbundet med de andre to ledninger, blot fjerne wire møtrikken, der holder i to ledningerne sammen og tilføje belysning wire til dem ved at dreje wire møtrik tilbage på de tre ledninger. Erstatte baldakinen.

•Drej den elektriske strøm til loft fan ved at dreje på breaker i de vigtigste elektriske panel.

Tips & advarsler

  • Sørg altid for, at elektriciteten er i det område, du arbejder i at undgå elektriske stød.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com