Haven landskabspleje værktøjer

February 25

Haven landskabspleje værktøjer

Hvis du har en have eller græsplæne, så er chancerne du nødt til at gøre nogle landskabspleje for at holde det ser rent og ryddeligt. Der er en række værktøjer, du skal bruge til at holde din plæne eller haven i god form, hvoraf hver serverer en anden funktion.

Haveredskaber

Havefræsere kommer i mange størrelser og nogle bruger forskellige metoder, men deres grundlæggende funktion er at "fnug" jorden. Havefræsere har typisk lang håndtag tilsluttet spinning vinger. Disse værktøjer sparke op jord, beluftning det og sørge for at vand kan ordentligt trænge det, når det er tid til at dyrke planter.

Haven gafler

Haven gafler, populært kaldet banen gafler, ligner gigantiske gafler, der drives med to hænder og bruges til at slå over store bidder af jord. De kan også bruges til at fjerne klumper af ukrudt eller skadedyr buske fra rødderne.

Skovle

Skovle kommer i en række størrelser og komme med flade, trekantede hoveder, der er brugt til at grave huller eller fjerne jord. Spar trumf er skovle med smallere, ofte rektangulære hoveder. Skovle er et absolut vigtigt havearbejde værktøj, da der er få frø, der kan plantes uden huller. Små skovle til individuelle Pumpeanlæg og grave i Potter kaldes trowels.

River

River er polakker med metal fingre for enden. Disse metal fingre bruges til at skrabe og indsamle vragdele, sædvanligvis blade, og læg dem i praktisk bunker for bortskaffelse. River kommer i forskellige størrelser og kan også bruges til at slæbebåd væk på irriterende ukrudt. Der er to typer af River: leaf River, som har fleksible metal fingre arrangeret i en fan-lignende mønster, og standard River, som har solid fingre arrangeret i en lige linje, som en kam.

Sakse

Sakse bruges til at trimme blade af buske, træer eller andre planter, hvis de strækker sig for vidt. Nogle sakse er håndholdt og ligne saks og bruges til mindre blade, mens andre kan bruges til større stykker af blade som tynde grene og kræver to hænder. Sakse har ofte to skære knive for enden af en stang, som kan aktiveres ved hjælp af et håndtag i bunden. Disse sakse er brugt til trimning blade i høje træer.

Plæneklippere

Plæneklippere bruges til at skære ned din græs, så det ikke vokse ud af kontrol. Der er mange typer af plæneklippere. Traditionelle push slåmaskiner bruge cylindrisk spinning vinger, spin som du flytter, klippe græs under den. Elektriske og gas slåmaskiner bruge vandrette spinding vinger og motorer og kan skubbes meget lettere end traditionelle plæneklippere. Ride-on slåmaskiner bogstaveligt ligne små traktorer med vinger nedenunder, tillade brugernes hen til sidde og drive dem. Disse er praktisk, når der klippes store landområder.

Andet udstyr

Andre udstyr kan du skal omfatte løvblæsere, som push blade rundt med kraftige vindstød af luft, trillebøre, som kan bruges til at bære omkring materiale, eller slange sprøjter, som kan bruges til at sprøjte vand eller kunstgødning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com