Sådan foretages fejlfinding af en Bissell 6595

February 25

Bissell Lift-Off 6595 Poseløs støvsuger med magt højdejustering, komfort greb og HEPA filter, har en begrænset 1 års garanti. Mens vakuum bør gøre gulvbehandling enkle, vil det medføre en hovedpine, hvis det begynder at funktionsfejl. I stedet for at kalde en reparation person eller straks gør en garanti hævder, fejlfinde det dig at få det tilbage til ordentlige arbejdsvilkår.

Instruktioner

Pickup problemer

•Ændr det vakuum højdeindstilling. Slå højde justering knob, placeret på forsiden af vakuum i nærheden af Lygten, at hæve eller sænke højden af penslen. At hæve højden hjælper også, hvis du oplever problemer skubber maskinen hen over gulvet.

•Tøm objektbeholderen snavs. Tag vakuum, så Flyt håndtaget mod bunden af snavs beholderen helt til venstre side af maskinen. Dumpe beholderen i skraldespanden, så lægge den tilbage i sit rum og flytte håndtaget tilbage til højre side af maskinen.

•Undersøg slange at være sikker på, at suge ikke er tabt gennem problemer med denne komponent af vakuum. Sørg for, at slangen er skubbet ind i bunden, og se ud over slange grundigt for huller. Hvis du finder et hul, bestille en ny slange.

•Tag træsko fra maskinen. Afbryde maskinen fra strømkilden. Tage objektbeholderen snavs, og dumpe det i papirkurven. Ser i den øverste del af tank-området for snavs, at fjerne nogen du finde, derefter placere din hånd ind i området øvre tank. Trække den øvre tank fra maskinen, og undersøge de suge fjorden, som er placeret i øverste højre side af det rum, hvor den øvre tank normalt sidder. Erstatte tankene. Grab base af slangen på nederste højre side af maskinens bagside. Løft det, eller slå den mod uret, hvis din model ikke tillader fjernelse ved at løfte. Træk slangen fra maskinen og forsigtigt køre et kosteskaft gennem slangen til at fjerne enhver træsko. Udskift slangen.

Børste Power problemer

•Tag objektbeholderen snavs fra maskinen, så erstatte det at sørge for, det er placeret korrekt.

•Drej børste tænder. Det er på forsiden af enheden, under håndtaget på objektbeholderen snavs. "I" står for "På," mens "O" står for "Off."

•Hold renere fra står fuldt oprejst under forsøget på at bruge en pensel. Maskinen skal være tilbagelænet for pensel til at rotere.

Diverse problemer

•Kontrollér, at vakuum er sluttet til en fungerende stikkontakt. Kontroller sikrings boks eller breaker. Erstatte nogen blæst sikringer, eller nulstille udløst parametre.

• Giv maskinen en halv time at køle ned, hvis det afsluttes kører. Du kan have aktiveret den termiske protector, som holder motoren mod overophedning. Når motoren er afkølet tilstrækkeligt, skal vakuum fungere normalt igen.

•Tøm snavs beholder som du ønsker for pickup problemer hvis snavs er klart flygter fra vakuum.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com