Min Squash blade vender gul

February 26

Squash er en populær, tempererede have vegetabilske plante, der er hjemmehørende i Mexico og Mellemamerika. Squash anlægget er en type af centnergraeskar, der tilhører arten Cucurbita. Gule blade på squash planter er en indikator for sygdom eller dårlig kunstvanding. Identifikation af det specifikke problem og tidlig kontrol er afgørende for at forebygge alvorlige plante skader.

Meldug

Meldug er en svampesygdom, der berører en bred vifte af vegetabilske afgrøder, herunder squash. Symptomer på infektion består af hvide pulverformige vækst på begge sider af blade overflader, leaf gulfarvning og blad drop. Sygdommen favoriserer varme vejrforhold, men i modsætning til andre svampesygdomme, det kræver ikke fugt på blade overflader for infektion. Mild meldug infektioner garanterer ikke kontrol, fordi afgrøde tab er typisk minimal. Kemiske fungicider er dog en effektiv metode til kontrol for alvorlige infektioner.

Target Spot

Target spot er en svampesygdom squash, forårsaget af svampen Corynespora cassiicola. Svampen favoriserer varmt, fugtigt vejr med temperaturer omkring 82 grader F og fri fugt for infektion. Symptomer på et mål stedet infektion består af små, gule pletter på blade overflader, som måler ca 0.4 tommer i diameter. Kemiske fungicider er en effektiv metode til kontrol for target spot infektioner.

Alternaria Leaf Spot

Alternaria leaf spot er en svampesygdom af Cucurbitæ, herunder squash, forårsaget af svampen Alternaria cucumerina. Symptomer på infektion består af gule, vand-gennemblødt pletter på blade overflader 0,5 tommer i diameter, leaf bladtab og mørke ringe inden for bladpletter. Svampen favoriserer varmt, fugtigt vejr og fri fugt på blade overflader for infektion. Alternaria svampe overvintre på inficerede områder på squash planter og frø produceret fra inficerede planter. Kemiske-baserede fungicider er en effektiv metode til kontrol.

Over vanding

Vanding er en medvirkende faktor til bladet gulning på squash planter. I løbet af vanding årsager øget sygdom modtagelighed, blade krøller, leaf gulfarvning og blad drop. Squash planter kræver mere vand i perioder med varmt vejr. Kontrollere jordbundsforholdene før vanding for at forhindre upassende kunstvanding. Fugtig jord, der stikker sammen identificerer jord, der ikke kræver yderligere vanding, jord, der ikke holde sammen og bryder ud nemt er et symptom på under vanding. Systemer for over vanding er lig mange svampesygdomme og under vanding. Derfor er det vigtigt at kontrollere jordbundsforholdene før stigende kunstvanding.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com