Porcelæn vask reparation Tips

February 26

Metal og glas smelte sammen under høj varme til at producere holdbart porcelæn, ifølge badeværelse reparation Tips. Over tid, kan porcelæn dræn blive slidt og beskadiget. I stedet for at erstatte en hele vasken, reparere mindre chips, revner og sløvhed for langt mindre end omkostningerne ved en ny vask. Isenkræmmere sælger reparation kits, så du kan lave og maske skaden dig selv, og fagfolk tilbyder servicen.

Forberedelse

Ordentligt forberede det beskadigede område bidrager til at sikre reparation varer. Start med en ren og tør vask, fri for løse partikler. Bruge medium-sandkorn sandpapir til at slibe det umiddelbare område indtil glat. At fjerne glans hjælper materialet overholder overfladen. Bruge sprit eller acetone (neglelakfjerner) til at fjerne resterende støv fra området, ifølge badeværelse reparation Tips.

Materialer og værktøj

Du kan købe de nødvendige materialer og værktøjer, separat eller i et kit fra hardware butik. Generelt skal du et fyldstof, som er en pasta sammensatte, der udfyldes og sæler defekt, og en glans eller glasur i klar, hvid eller en farve, der matcher porcelæn vask. En gennemsnitspris for en komplet kit er ca $30 i August 2010. Nogle fyldstoffer kræver du at blande sammensat og farven, mens andre er klar til brug. Følg altid fabrikantens anvisninger.

Proces

Fylde den knæk, bunden eller indrykning med pasta ved hjælp af en spatel, spartel eller barberblad som anbefalet af det stof fabrikanten. Niveau det og give den anbefalede mængde til tørre, normalt 15 minutter eller mere. Sand reparation ned, så det flugter med vasken overflade, og passe på ikke for at sand ethvert ubehandlet område. Ved hjælp af en lille pensel, male det reparerede område i flere tynde lag, snarere end en tyk pels.

Holdbarhed

Ifølge badeværelse reparation Tips, når reparationer er lavet på en del af vasken, der forbliver våde, som bassinet, er reparation mere tilbøjelige til at mislykkes end reparationer foretaget på områder, der for det meste blive tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com