Hvordan man dyrker brogede Kerria

February 27

Selvom du kan se det mærket på planteskolen som picta, er et andet fælles navn for denne Kerria japonica sort variegata. Et medlem af Rosenfamilien, brogede Kerria bærer oliven grønne blade med hvide kanter og gule blomster fra marts til maj. En løvfældende busk, det er hjemmehørende i Asien. Brogede Kerria tilpasser sig de fleste jordtyper og modstår skadedyr. Bortset fra en smule beskæring kræver denne plante lidt pleje. Vokse Kerria i et skyggefuldt sted i haven, inden for 5 til 9 på US Department of Agriculture hårdførhed zone kort.

Instruktioner

•Kapacitet Kerria japonica med 2 inches af vand hver uge for de første to år. Efter at overrisle kun i perioder med ekstrem varme eller tørke.

•Fertilize Kerria japonica hvis løv begynder at misfarve eller hvis planten ikke trives. Gødning tendens til at fremme mere løv på bekostning af blomster. Bruge en 10-10-10 gødning og anvende det ifølge etiketten instruktioner.

•Prune de brogede Kerria efter blomstringen ved at fjerne gamle og døde skyder. Cut stammer tilbage for at opnå den figur, du ønsker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com