Hvordan man bruger en Power Afretter at samkopiere et Board

February 27

Maskinelt betjente høvle kan bruges til at tage ru-hugget tømmer og gøre det fladt. En typisk 15-tommer Afretter vil flyet træ op til 6 inches tyk, og 15 inches lang. Når mindst én side af brættet er allerede flad, er bedste resultater opnået. Dette kaldes tykkelse gulvafhøvling. Teknikker kan bruges til at få en all-round fladt bord, der forbliver flade.

Instruktioner

•RIP nogen boards i halvdelen, der er meget skæv. Bruge en rundsav. Dette vil reducere krumning af tømmer og bidrage til at undgå jamming.

•Indstil dybden af snit ved at hæve eller sænke roller sag med håndtag. Roller er del af de høvl, der holder motoren. Fly til at gøre lavvandede skærer indtil bestyrelsen har en plan, flade side.

•Sæt den fladeste kanten af brættet mod bunden, det ansigt, du vil flyet skal være på toppen. Lad tømmer blive trukket ind i høvl, og Gentag indtil bestyrelsen har et niveau side på toppen. Så snart bestyrelsen er niveau på toppen, flip bestyrelsen og oprette parallelle sider ved høvling hvad var bunden.

•Plane alternative sider når bestyrelsen er flad, indtil du opnår tykkelsen, du har brug for. Vridning er reduceret når halvdelen af den samlede dybde af cut er taget fra hver side, fordi fugt niveauer vil blive udlignet. Hvis du forsøger at fly ene side kun for at skabe en flad bord, fugt niveauer vil ikke være ensartet og bestyrelsen kan warp og FN-flade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com