Hvor hen til krog oppe en Sand filterpumpe til en over jorden Pool

August 17

Hvor hen til krog oppe en Sand filterpumpe til en over jorden Pool

Før du kan nyde et køligt, rent swimmingpool på en varm sommerdag, skal pool's filterpumpe være hooked ordentligt. Hvis du har en over jorden pool, bruger det sandsynligvis en sand filterpumpe. Mens sandet filter pumper fås i mange mærker, alle er relativt ens i den måde de tilslutte op til en swimmingpool. Tilslutning til din pool er en forholdsvis hurtig og enkel proces.

Instruktioner

•Tilslut pool hulske til sand filterpumpe. For at gøre dette, Tilslut den ene ende af en pool slange til bunden af din pool's hulske, og Tilslut slangen 's anden ende til den pool pumpe. Bemærk, at denne forbindelse ikke er lavet til filteret, men pumpen knyttet til filteret. Slangen skal være gevind i begge ender for nem installation.

•Tilslut pumpen til en sand filter ved hjælp af mindre pumpe slangen. Det forbinder på toppen af pumpen og i toppen af filteret hvor filter ventiler er placeret. Fordi denne slange ikke er gevind, skal det være sikret med slange klemmer når du har de slange, der er knyttet til de respektive rør. Stramme spændebånd ved hjælp af en Phillips eller fladt hoved skruetrækker, afhængigt af clamp.

•Sæt den sand filter til svømmehallen tilbage ved hjælp af andre gevind pool slangen. Swimmingpoolen tilbage er en pre vedlagte montering beliggende nær toppen af swimmingpool væg. Slange til denne del af krog op bør være gevind for enkel installation. Hvis din pool slangen ikke er gevind, sikre det bruge spændebånd, som du gjorde for slangen forbinder pumpe og filter.

•Start pumpen. Dette begynder pool vand filtrering. Angive filter ventilen til at "Skylle" fylde filteret med vand. Ifølge "Sand Dollar Filter ejerens instruktionsbog," skal filteret være backwashed for omkring to minutter at fjerne "urenheder af fine sand partikler." Når du ser vandet løbe frit fra linjen affald, drej filter ventilen til "Efterdønningerne" og slå filteret. Skifte pool ventil til "Filter" efter backwashing for omkring to minutter.

Tips & advarsler

  • Placer dit filter et niveau, sikkert sted.
  • Sikre alle fittings er sikker, men ikke stramme.
  • Fyld din pool med lidt ekstra vand for at tage højde for påfyldning filter og pumpe.
  • Sluk altid strøm til pumpen, før du skifter ventilpositioner.
  • Sikre, at strømforsyningen er jordet for at undgå risiko for elektrisk stød.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com