Hvornår kan jeg beskære blomstrende blommetræer?

March 1

Hvornår kan jeg beskære blomstrende blommetræer?

Korrekt beskæring intensiverer foråret blomstre af prydplanter som blomstrende blomme ved at fremme en tættere krone. Hvis hovedkulturen frugt, vil beskæring i sæsonen hvilende i slutningen af vinteren forme træet og forebygge problemer med tunge frugt afgrøder og knækkede grene. Da foråret blomstre er blomstrende blomme bedste funktion, forme avlere disse træer kort efter træ blomster.

Foråret beskæring

Blomstrende blommer bærer blomsterknopper på træ, der voksede den foregående sæson. Udtynding af kronen i løbet af vinteren reducerer antallet af blomster til næste forår. Unddrager beskæring forårsager skraverede grene at dø tilbage og også reducerer intensiteten af bloom. Efter blomstrer falde og før træet blade, beskære ud op til en tredjedel af kronen at give plads til ny vækst. Skære ned til midtpunktet af en kvist eller gren forårsager nye grene at spire under cut. Brug denne metode til at udfylde eksisterende huller i baldakin med spirer fra nærliggende grene.

Summer beskæring

Trimning ud af storm-beskadiget grene i løbet af sommeren giver træet til at helbrede hurtigt og undgår problemer med insekter og svampe der angriber den tilskadekomne træ. For at behandle problemet korrekt, skal du finde gren krave i bunden af det skadede led. På hver gren krydset vil du se en hævelse ring af bark. Altid skæres i 1/2 tommer af denne krave, uden at beskadige den krave bark. Træet hurtigt sæler off såret og helbreder snittet med et lag af ny bark.

Beskæring suckers

Hurtigtvoksende lodrette skud kaldes suckers bryde fra grene, rødder og trunke af mange typer af frugttræer i løbet af foråret og sommeren. Ukontrolleret, disse sucker skud trække off en stor del af træets energi og mar den træfigur. En sucker skyde vokser fra bunden af en podede træet kunne vokser og erstatte den podede sektion. Skære suckers tilbage til gren kraven mens stadig lille.

Vinter beskæring

Den hvilende periode inspicere blomstrende blomme træ for skadede eller syge lemmer. Efterlad krydsede eller overfyldte grene til foråret beskæring. Trim ud nogen døde træ du finde, sammen med alle grene, der udviser tegn på sygdom. Dødt træ er et udgangspunkt for insekt skadedyrsangreb og sygdomme. Hvis du finde hævede pletter af insekt æg limet til kviste, gnid dem med blide tryk i stedet for at afskære kvist. Disse æg klynger lugen til kolonier af telt larver i foråret. Sprøjtning med sovende olie kvæler udsatte insekt æg og forhindrer større insektangreb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com