Hvordan at reparere et hul i Vinyl sidespor

March 1

Hvordan at reparere et hul i Vinyl sidespor

Stormskader, småsten slynget fra en plæneklipper og huller skåret til at installere ledninger er kun tre af de grunde, du muligvis skal lappe dit hjem er vinyl sidespor. Speciale caulk produkter, tonet for at matche fælles vinyl sidespor farver, komme handy for små reparationer, eller du kan bruge malbare caulk og matcher den vinyl hue med maling. Større reparationer kræver en smule mere arbejde eller endda en komplet udskiftning af det beskadigede stykke.

Stopning mindre skader

Du kan reparere små huller sådan som negle huller med udvendige caulk designet til at holde sig til vinyl. Fylde i hullet med en tonet caulk, der matcher din sidespor, eller vælge en malbare version. Sprøjte caulk ind i hullet, så det udfylder området bag sidespor, indtil det stikker ud bare lidt fra forsiden af hullet. Lad det hærde i flere dage eller som anbefalede på caulk emballage. Når caulk virksomheder op, skær overskydende væk med en hobbykniv eller et barberblad, så det hviler flush mod sidespor.

Mellemstore vedligeholdelse

Huller en tomme eller to på tværs af-- eller lange, smalle huller, der stadig vises patchable--kræver at fjerne den beskadigede stykke af vinyl til at ordne det. Et sidespor zip værktøj dukker stykke fra den nederste kant. Dække hullet fra bagsiden med folie tape, derefter sætte træbeklædningen tilbage hvor det hører hjemme. Spred et tyndt lag af tonede caulk over udsatte folie tape eller male caulk at matche træbeklædningen når caulk tørrer.

Dækker

Dækker skade med en frisk stykke af vinyl sidespor er én måde at dække et stort hul, hvis du ikke ønsker at erstatte den gamle stykke helt. Skære et nyt stykke sidespor længe nok til at dække skader,--, jo længere den er, jo mindre indlysende reparation siden sømmene er længere væk på et langt stykke. Skær den sømning strip off toppen af det nye stykke med en hobbykniv. Du kan have til at trimme den buede underlæbe samt; hold stykket over den beskadigede del til at afgøre, om det andet snit er nødvendige. Sikre den nye stykke over gamle med byggeri klæbemiddel.

At få varerne

Tonede sidespor caulk er en specialitet produktet generelt ikke tilbydes i hjemmet forbedring eller isenkræmmere. Sidespor grossister og entreprenør-forsyning butikker kan have den nuance, du skal matche din sidespor, især hvis du kender navnet på producenten og farve af træbeklædningen. Et sidespor zip værktøj, bruges til at fjerne sidespor, er tilgængelige fra hjem forbedring butikker. Udskiftning sidespor matching jeres kan være tilgængelige fra et sidespor entreprenør eller fabrikanten, især hvis træbeklædningen er relativt nyt. Check rundt i en garage eller opbevaring område for at se om du har nogen sidespor stykker tilovers fra den oprindelige installation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com