Hvordan til at hænge vindue paneler

March 3

Enke paneler, gardiner eller forhæng kan have flere funktioner i et rum, lige fra dekorative til funktionelle. Korrekt ophængt vinduet paneler kan tillade eller blokere varme, cool og lys fra hjemmet. Men hvis tilsluttet forkert eller hang crookedly, funktionen vil være begrænset og de vil aflede opmærksomheden fra de udsmykning aspekter af rummet.

Instruktioner

•Measure bredden af vinduet, og vælg en gardinstang mindst 1 fod længere end måling. Hvis gardinstænger har dekorative ender, tage den ekstra længde i betragtning, hvis du har at gøre med mindre eller kortere vægge.

•Sæt gardinstang, holde det mindst 6 inches over toppen af vinduet. For yderligere effekt, hænge gardinstang tættere til loftet.

•Mark udlæg point for den første beslag på væggen med blyant eller let med en pen. Brug en plan og målebånd til at bestemme positionen for den ekstra beslag. Gardinstænger kræver mindst to beslag, med ekstra dem bliver brugt med længere stænger eller tungere gardiner.

•Sæt beslagene til væggen. Før vinduet paneler er sat på plads, kontrollere parenteserne er niveau ved at vedhæfte stangen i parenteserne. Visuelt kontrollere for at sikre, at det er hængt korrekt, og hvis du er usikker kontrollere med et niveau. Fjerne gardinstang fra parenteserne.

•Sæt paneler i tørretumbleren. Våd en vaskeklud eller små-håndklæde med vand og Placer det i tørretumbleren med gardiner. Køre tørretumbleren på medium til høj varme (afhængigt af materiale) for at fjerne alle rynker. Hænge umiddelbart efter fjernelse fra tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Overveje længde og fylde, når du vælger vinduet paneler. Traditionel curtain længder spænder fra toppen af karmen, nederst i vinduet trim, floor længde og gardiner, der strækker sig flere inches på gulvet skaber en "pyt" eller "pool" effekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com