Hvordan til at disponere over kølemidler

August 23

Hvordan til at disponere over kølemidler

Et kølemiddel er dybest set et stof, der anvendes til køling. For husejere er det mest sandsynligt findes inde i store husholdningsapparater, såsom køleskabe og luftkonditioneringsanlæg. Hvis du har brug for til at disponere over en af disse typer af apparater, kan du bare smide det på gadehjørnet. Dette skyldes, at kølemidlet er et potentielt skadeligt stof, især for miljøet, hvilket betyder, at kølemidlet inde i apparatet kan kun bortskaffes af kvalificerede fagfolk, der følger EPA standarder.

Instruktioner

Kortindgangsdør producenten af dit køleskab eller Air-condition. Sommetider, har disse virksomheder programmer i sted hvor de vil afhente dit apparat der indeholder kølemidler og bortskaffe det korrekt for dig.

Kortindgangsdør en EPA-certificeret kølemiddel reclaimer. En liste over certificerede reclaimers kan findes via EPAS hjemmeside.

•Brug online ressourcer, som jorden 911.com, for at finde genanvendelse centre i dit område, der kan bortskaffe apparater indeholdende kølemidler. Når du finder en, tage det apparat, der indeholder kølemidler til genbrugsstationen eller arrangere en pickup hvis det er muligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com