Sådan Winterize buske

March 4

Buske er den perfekte måde til landskab området omkring dit hjem. De skjule fundamentet og gøre ekstraordinær fysiske grænser. Nogle buske, dog modstå ikke vinteren alt for godt. Vægten af sne og is, samt de barske temperaturer tage sit præg. Ved at tage et par forebyggende skridt til winterize dit buske, vil de fremstå hårdføre og sunde i foråret, klar og i stand til nåde dit hjem med deres grønne områder.

Instruktioner

•Dig en lille grøft omkring buskads. Det bør være omkring 4 inches dyb og udvidelse omkring 4 til 6 inches over kanten af hver busk. Vand skyttegravene grundigt og fylde dem med barkflis.

•Top fyldte skyttegravene med yderligere barkflis, mounding det op i nærheden af bunden af hver busk vegetation.

•Dæk hver busk med korrekt størrelse jute taske. Disse poser er tilgængelige på landbrug eller foder gemmer og i mange hjem og haven gemmer. Sækkene skal være figursyet, men skal forlade en smule af "luft" i nogle steder mellem stoffet og busk.Hvis lærredssække er ikke tilgængelige, Køb ruller af jute og dække buske med store stykker, som kan blive indsamlet i bunden med sejlgarn.

•Luk bunden af posen en base af hver busk ved at skære en lille længde af sejlgarn og binde det sikkert. Skære en længere længde af sejlgarn og wrap det stramt omkring omkredsen af hver busk, starter omkring 4 inches fra toppen. Binde det sikkert. Gentag processen to eller tre flere gange endda mellemrum fra toppen til bunden af busken.

•Klippe sejlgarn og fjerne poser i foråret. Når poserne er grundigt tørret, kan de holdes i en stald, garage eller kælder og genbruges i mange år fremover.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com