Hvad er tusindvis af bittesmå brun Bugs i min nye Sod?

August 23

Hvad er tusindvis af bittesmå brun Bugs i min nye Sod?

Nye sod er modtagelige for mange skadedyr. Tilstedeværelsen af tusindvis af bittesmå brun bugs er ofte tegn på chinch bug skadedyrsangreb. Chinch bugs er en fælles skadedyr i græsplænen græs, ofte forårsager alvorlige skader. Fårekyllinger er en anden ødelæggende skadedyr i græsplænen græs. Visse typer af græsplæne græs, såsom St. Augustine græs, er særligt modtagelige for chinch bug og cricket skadedyrsangreb.

Chinch fejl

Chinch bug nymfer og voksne forårsage skader på nye sod ved at suge saft fra plænen græs. Nymfer er lille brun insekter, som mørkere til sort som de modnes. Chinch bugs vokse at nå længder af 1/3 tommer. Disse skadedyr ofte samles i ét område af nye sod eller etableret græsplæne græs og er typisk stor i nummer.

Chinch Bug effekter

Chinch bugs skade nye sod og etablerede græs under fodring. Kraftige angreb af denne skadeorganisme forårsager døde pletter af græs og brun græs. Ukrudt er mere tilbøjelige til at invadere sod befængt med chinch bugs. Chinch fejl kan blive resistente over for insekticider, hvilket gør dem svære at styre.

Fårekyllinger

Fårekyllinger er fælles græsplæne græs skadedyr. Nye sod befængt med fårekyllinger ofte har mange små brune fårekyllinger, kendt som nymfer. Indtil modenhed behøver nymfer ikke vinger. Voksen fårekyllinger ofte nå længder af 1 til 1 1/4 inches og er nataktive foderautomater. Muldvarp fårekyllinger lægge deres æg i jorden og er mest mærkbar i løbet af sensommeren og tidlige efterår.

Cricket effekter

Nye sod befængt med fårekyllinger ofte udsættes for skader fra tunneling. Som fårekyllinger tunnel gennem jord, græs er hjemstedsfordrevne og dør. Nogle typer af fårekyllinger foder samt tunnel, fører til store områder af døde græs på nye sod og etablerede græsplæner. Fårekyllinger skal kontrolleres gennem hele året. Behandling af fårekyllinger i sommermånederne juni, juli og August mål nymfer, som er tunge foderautomater.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com