Sådan Fix en kæde til en Storm døren

March 4

Storm døre er installeret foran udvendige døre til at beskytte disse døre fra vejr elementer. Storm døre er ofte lavet af aluminium, plast eller træ. Et vigtigt aspekt af installere eller vedligeholde en storm døren er dens sikkerhedskæde. Disse kæder forhindre kraftig vind fra smide dit storm døren åben og potentielt skadelige dit hus. Når denne sikkerhedskæde bryder, bør du straks reparere den.

Instruktioner

•Measure din kæde til at sikre, at det er den rigtige længde til døren du installerer det på. Hvis kæden er for lang, kan du fjerne nogle af links. Dog hvis kæden er for kort, vil du sandsynligvis nødt til at vende tilbage til hardware butik og bytte det for en længere kæde.

•Mark, med din blyant, området på øverste dør marmelade hvor en af kædens ender vil forbinde. Markere området på hængsel marmelade hvor kæden vil til sidst tilsluttes fra døren marmelade. Igen, måle afstanden mellem de to syltetøj og sammenligne med afstanden i kæden til sikre du har den rigtige længde.

•Skru kæde i det markerede område på den øverste dør syltetøj og det markerede område på hængsel marmelade. Ikke stramme skruerne helt endnu.

•Kontrollér, ved hjælp af dit niveau, for at sikre din storm døren kæde er installeret på en 90-graders vinkel. Når du har bekræftet dette med niveauet, kan du nu helt stramme skruerne for at afslutte installationen af kæden på døren storm.

•Walk gennem døren storm til at teste den nye sikkerhedskæde. Når døren åbnes, skal kæden være afslappet og tillade døren til åbne helt, så du kan gå gennem. På den anden side, når døren er sikret, vil kæden være stramme og forhindre, at din storm døren åbnes på grund af vejret eller uønskede gæster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com