Hvordan man dyrker kameliaer

March 7

Kameliaer er en meget attraktiv lav vedligeholdelse træer og buske. De vokser i varme eller kolde områder i veldrænet jord, som er beskyttet mod direkte sollys.

Instruktioner

•Pick din placering: det bedste sted at plante din kameliaer er under et fyrretræ eller i et område med filtreret sollys. Kameliaer har brug for vand; Hvis de tørre ud dør de. Hvis det overhovedet er muligt, plante nær etablerede træer eller buske for beskyttelse.

•Vælg din jord: kameliaer foretrækker sure jord (uden kalksten), som kan nås ved at tilføje de rigtige ingredienser afhængigt af hvilken type af jord du starter med. Tage en jordprøve af omkring en kop til din lokale Planteskole til test. Dette bør være gratis og er den nemmeste måde at forberede jorden på dine planter behov.

•Plant udvalg: søger mest modne og sygdomsfri plante. Planter, der er mere modne vil have mere omfattende rodsystemer, der stikker ud fra bunden af beholderen. Planten bør ser sunde og har ensartet farve blade.

•Forbered plantning Bed: når du er klar til at plante, grave et hul omkring dobbelt så stor som planten. Vende jorden ud over hoe til omkring 3 fod i diameter, hvis muligt. Tilføje anbefalede jord fortifiers.

•Planting din Camellia: Hvis du er plantning i varmt vejr, plante din camellia tidligt på dagen eller i aften at undgå chok. Tag planten er i og give det en klemme til at løsne op rødderne og indrømme jer hen til fjerne den fra beholderen. Grab anlægget af bunden af stammen og forsigtigt slæbebåd på det. Anlægget skal glide ud let med lidt modstand. Hvis planten ikke kommer let ud, stop tugging og bruge en skærende værktøj til at forsigtigt skære container fra anlægget. Næste, grab begge sider af roden området og forsigtigt pause op eller ridse rødderne, lige nok til at stimulere anlægget, den måde du ville ridse en andens ryg. Dette hjælper med at stimulere plante til at vokse og også lader det ved, det er ikke længere i en container. Planterne bør plantes på samme niveau som de var i deres container. Plantning for højt vil tillade rødder at blive udsat for, mens plantning for lavt tillader ikke anlægget til at trække vejret i bunden af sin stammen og det vil kvæle.

•Kapacitet din camellia efter plantning. Dette er afgørende for en plantens overlevelse. I varme omgivelser, ikke vand løv som det vil brænde anlægget.

Tips & advarsler

  • Vand din plante regelmæssigt. Kameliaer har brug for regelmæssig forudsigelig, vanding at overleve. Som med alle planter giver regelmæssig vanding planter for at trives, bekæmpe sygdommen og øge deres resistens over for skadedyr.
  • Undgå beplantning i klamme jord.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com