Hvorfor slår Hostas hvid?

March 9

Hvorfor slår Hostas hvid?

Hosta er flerårige planter dyrkes primært for deres store, spektakulære blade. Planterne anvendes som semishade løv, der skaber en interessant folie til blomster og andre blade teksturer. Hosta planter opleve årstidens farveændringer i nogle arter. De findes i løv nuancer af grøn, guld og blå med nogle stribet med hvide. Der er ingen ægte hvide hosta, men nogle former er blevet udviklet, er dødningeagtig og meget bleg gul.

Identifikation

Hosta arter varierer i størrelse, form og farve. De mindste planter er kun et par inches høj, men der er former, der kan få næsten 2 fod høje. Hosta form klumper, som kan spredes planten modnes. Spredning af planterne kan være kun et par inches hele vejen til 8 fod. Flerårige dør tilbage i efteråret, men fremgår frisk i foråret. Hosta er indfødte til Asien og trives i tempererede og køligere klimaer. Over 2.500 forskellige sorter af hosta er tilgængelige.

Blade

De brede blade af en hosta kan opsige en forsigtigt rundt eller endog standse ligeud. Bredden af plantens blade varierer også som gør tekstur. Bladene kan være glat eller "rugose," som betyder fortykket. Hosta blade er favorit snacks af snegle, som er løbet løbsk i plantens foretrukne lavt lys og høj-fugt miljø. Hosta blade farve er genetisk, men påvirkes også af mængden af lys anlægget modtager. Den grønne og blå plantens tendens til at falme i store mængder af lys. Blå er faktisk et grønt blad, der er dækket med voks. Voks vil smelte i høj lys og varme og vende blade tilbage til grøn.

Belysning

Hosta er tænkt som skygge planter, men faktisk fuld-skygge vækst kan mindske vigor af anlægget. Alle planter har brug for til at udføre fotosyntese at gøre anlægget sukker for energi. Bladene indeholder grønkorn, der hjælpe med at indsamle solens energi og konvertere det til kulhydrater. Den bedste belysning situation er morgensolen med eftermiddag skygge. Dette giver tid til photosynthesize samtidig give beskyttelse mod de stærke eftermiddag stråler. Hosta, der dyrkes i fuld sol normalt vil blegemiddel eller fade og kan brænde. Gul og hvid brogede former kan overleve mere sollys, da de har brug for mere sol tid til photosynthesize.

Sæsonmæssige ændringer

Hosta udstille tre forskellige sæsonbestemte ændringer afhængige af arter. Dem, der er viridescent starter ud hvid eller gul og derefter alder til grøn. Hosta blade med lutescence er grøn og slå gul eller hvidlig gul. Den sædvanlige årsag til hvide blade er albescence. Dette er når bladene kommer ud gul, meget bleg grøn eller brogede og hvidt. Nogle eksempler på de arter, der er kendt for denne egenskab er August Moon, Bitsy guld, skygge mester, Solar Flare og Zounds. Flere andre sorter har denne egenskab.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com