Organisatoriske ideer til en delt lille soveværelse af 2 drenge

March 9

Organisatoriske ideer til en delt lille soveværelse af 2 drenge

Har en ung dreng i en lille soveværelse kan være slemt nok så vidt rod faktor, men hvis du har to drenge i et lille rum, hele dynamikken er forskellige. Med to gange den legetøj, tøj og sengetøj i et område er en uforståelig harmonikasammenstød ting på gulvet og i skabet uundgåelig. At gøre mest muligt ud af den begrænsede plads er afgørende for både sundhedsmæssige og tilregnelighed grunde.

Sovearrangementer

Senge har tendens til at tage størstedelen af plads i soveværelser, især de små virksomheder. Selvom dette er fint for voksne, er det en helt anden historie for børn, der har tendens til at bruge mere tid på værelset end voksne gør. Køjesenge hjælpe til at skære ned på mængden af plads, der er taget op, frigøre mere plads til andre ting. Hvis køjesenge er ikke en mulighed, arrangere senge på en måde, der giver hver dreng sin egen plads som en seng mod hver sidevæg.

Skab plads

Med to drenge og et skab, kan tingene blive rodet hurtigt. Opdele skabet i to halvdele, en for hver dreng til at hænge sit tøj. Opdele linjen, at tøjet hænge ved at binde et tørklæde i midten, så hver dreng ved hvor sin plads begynder. Brug farvede kasser i bunden af skabet snarere end at forsøge for at opdele gulvplads. I boksene kan de holde sko, legetøj og andre personlige genstande.

Farve koordinering

Hvis alt i rummet er samme farve eller langs den samme farveskema, det kan synes som er alt delt. Tillade hver dreng til at vælge sin foretrukne farve og bruge denne farve til at oprette definition inden for den lille plads. Fra sengetøj til farvede placeringer hjælper det til at skabe adskillelse. Opret zoner ved at male væggene afspejler udpegede områder for at opdele rum.

Holde det ren

Skjult i legetøj kister, er under senge og i skuffer generelt en overflod af ting, som dine børn voksede eller mistet interessen i, at optage værdifuld plads. Du bliver nødt til at opdage og slette disse elementer. Tage en dag at gå gennem drengenes ting med dem; dine drenge er en vigtig del af processen. Vis dem, hvor tingene går som du sortere dem i de respektive udpegede farvede placeringer og skuffer. Når rummet er rent og organiseret, opretholdelse af det er en masse mindre arbejde. Etablere en tid hver aften for at sætte tingene tilbage hvor de går til at holde værelset rent.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com