Haven Pinto bønner

September 1

Haven Pinto bønner

Pinto bønner er en af de mest alsidige typer af bønner. Denne sort af Phaseolus vulgaris er et dagligt syn i mexicanske opskrifter og kan bruges i supper, salater og endda bagværk. Pinto bønner er nærende og let at vokse i hjemmet haven. I modsætning til mange andre typer af bønner, er disse plettet skønheder høstet når helt tørt.

Udseende

Pinto bønner er umiddelbart genkendelige, når tørret. Deres tan og brun plettet udseende er karakteristisk blandt bønner. Bønne plante, selv ligner meget en grøn bønne plante. Pinto bønner, som grønne bønner, er vining planter. De enten kravle langs jorden eller klatre op en støttestruktur. Selv mens klatring forbliver pinto bønner planter temmelig korte, at nå en maksimal højde på omkring 24 inches. Frøene er produceret i lang bælg. Hver bælg indeholder et gennemsnit på fire frø. Bælgene bliver brune, som de tør.

Kultur

Pinto bønner, ligesom de fleste bean planter, har brug for varme, løs jord til at spire. Sen frost vil dræbe pinto bønner. Som minimum bør jordbundens temperatur 50 F på plantning tid. Pinto bønner vokser bedst på en solrig beliggenhed og i rig, god dræning jord. Tryk på enkelte bønner tomme dybt i jorden og omkring 3 inches fra hinanden. Holde dem godt vandes med tomme af vand om ugen, og holde området omkring bean planter fri for ukrudt. En 3-tommer lag af muld vil ikke kun holde jorden varm, men kvæler ukrudt vækst samt. Høst bælg, når de er tørre og brun. Frø (bønner) bør være helt tørre og hårde. En lang voksende sæsonen og tørre falder vejr producerer de højeste kvalitet pinto bønner, Ifølge Purdue University.

Sundhedsmæssige fordele

Pinto bønner er fyldt med vitaminer, proteiner og mineraler, herunder calcium og jern. Forskere med Arizona State og Colorado State University fandt, at en servering af pinto bønner sænket kolesterolniveauer mere end en lige portion havregryn. Dette er sandsynligvis fordi bønnerne er højt opløselig fiber. De er også lav i kalorier og natrium.

Bruger

Pinto bønner er brugt til at gøre refried bønner, et dagligt syn i mange opskrifter. De kan føjes til supper og salater og endda blandet med krydderier til at gøre en falsk græskar pie. Pinto bønner, mosede og tilføjet til en opskrift til at gøre fudge, bringe en glat tekstur til desserten samtidig tilføjer sundhedsmæssige fordele.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com