Sådan tilsluttes en GFCI Breaker

March 10

En jord-fejl kredsløb interrupter (GFCI) breaker registrerer enhver lille forskel mellem den aktuelle flyder fra breaker gennem kredsløbet og den nuværende vender tilbage fra kredsløb til at breaker. En forskel i disse to strømninger angiver en farlig situation, og afbryder ture automatisk, slukke magt til kredsløbet. En GFCI breaker beskytter en hele kredsløbet fra shorts, nyttigt for kredsløb wired udendørs eller underground. Installation af en GFCI breaker minder meget om installation af en standard breaker.

Instruktioner

•Drej off strøm til elektriske panel. Hvis du har en vigtigste breaker øverst i panelet (mærket "Main"), skal du skifte til den slukkede position. Hvis du ikke har en vigtigste breaker i dit panel, så du arbejder i en undertavle, og du skal finde de vigtigste panel og afbryde tjenesten til undertavle hvor du arbejder. Ofte, er de vigtigste panel placeret uden for huset, nær den elmåler.

•Tag ansigt af den elektriske panel ved at fjerne de skruer, der holder ansigt på panelet, og lægge ansigtet bort. Du skulle nu se alle afbrydere og ledninger.

•Locate afbryder du vil erstatte. Løsn skruen i breaker, og fjerne kablet fra breaker. Træk afbryder op for enden tættere på midten af panelet og fjerne breaker.

•Kontrollér, at den nye GFCI breaker er skiftet til den slukkede position. Fastgør det nye GFCI breaker til den placering, hvor du lige har fjernet den gamle standard breaker.

•Sæt sort eller rød ledning, du har fjernet fra den gamle breaker til terminalen mærket "Line Power" på den nyinstallerede GFCI breaker ved indpakning det afisolerede stykke af ledningen rundt terminal skruen og stramme det.

•Trace ledning du bare knyttet til den nye GFCI afbryder terminal tilbage til det punkt, hvor det kommer ind i panelet. Du bør se en hvid ledning ind i panelet på det samme punkt. Fjern denne hvide ledning fra den neutrale bus bar ved at løsne den passende skrue og trække det.

•Sæt den hvide ledning til den terminal markant "Load Neutral" på den nyinstallerede GFCI breaker ved indpakning det afisolerede stykke af tråd omkring skruen og stramme det.

•Sæt den snoede ledning fra GFCI breaker til den neutrale bus bar ved at sætte den solerede ende af wiren til terminal i bus bar hvor du har fjernet den kredsløb hvid neutral wire og strammer skruen.

•Udskift ansigt af den elektriske panel ved at skrue den tilbage på. Sikre at GFCI breaker er stadig i off position. Vende tilbage på de vigtigste breaker.

•Test GFCI installation af første sætte en enhed i en stikkontakt på den særlige kredsløb og spejlvende GFCI breaker til positionen on. Sikre, at enheden fungerer korrekt. Tryk på testknappen på GFCI breaker. Sørg for, at GFCI breaker trippede kredsløbet ved at sikre, at enheden ikke længere har magt. Nulstille GFCI breaker ved at vende kontakten til den slukkede position, så tilbage til positionen on.

Tips & advarsler

  • Hvis din breaker panel er placeret i et værelse uden dagslys, som i en kælder, vil du sandsynligvis ønsker at have en lommelygte på side, så du kan se dit arbejde, når du slukker den vigtigste breaker.
  • Indgående linje magt er meget farlige. Du skal ikke røre terminaler omkring de vigtigste breaker, selv når de vigtigste breaker er slukket, da det kan føre til en alvorlig elektrisk stød eller elektrisk stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com