Hvordan til at befrugte Epiphyllum planter

March 10

Epiphyllum planter er en tropisk kaktus, der vokser indbygget i både Central og Sydamerika. Ephiphyllum planter har ikke skarpe pigge som andre kaktus, i stedet de har små børster. I en jungle miljøet, epiphyllum planter faktisk tage rod og vokse i træstammer eller de slå rod i jorden og derefter klatre op i træet grene. Voksende blandt grenene giver disse planter med sollys, luftcirkulation og ordentlig fugtniveau. Hjem gartnere har succes voksende smukke epiphyllum planter ved at betale meget opmærksom på fugt, lys og gødskning.

Instruktioner

•Fertilize epiphyllum planter med en lav kvælstofgødning i februar at forberede planten på den kommende vækstsæson. Måler ca 1/4 tsk af enten flydende eller granuleret gødning i en spand og tilføje 1 gallon af vand. Hæld gødning blandingen rundt i bunden af anlægget, indtil det løber gennem de nederste huller i puljen. Stop og bruge gødning blandingen på andre epiphyllum planter eller kassere den.

•Vælg en afbalanceret gødning at bruge March gennem October.Select en afbalanceret gødning med kvælstof niveau ikke overstiger 10 procent. Foreslåede kvælstof procentdel er mellem 6 og 10 procent. Feed epiphyllum planter mindst en gang om måneden i løbet af vækstsæsonen. Foranstaltning 1/4 tsk flydende eller granuleret gødning i en gallon af vand. Hæld gødning blandingen rundt i bunden af anlægget, indtil det løber gennem de nederste huller i puljen. Brug resten af gødning blandingen på andre epiphyllum planter eller kassere den.

•Gentag trin 1 til at befrugte epiphyllum planter i begyndelsen af November til at forberede vækstdvale anlægget.

•Lad epiphyllum planter alene uden gødskning i løbet af December og januar.

Tips & advarsler

  • En afbalanceret gødning er ét med alle tre gødning numre det samme. Det første gødning tal angiver kvælstof procent i gødning. Det andet gødning tal angiver fosfat procent og det tredje tal angiver kaliumchlorid percentage.sIf du ikke har nok epiphyllum planter til at udnytte en hele gallon af gødning blanding, reducere målingerne og bland mindre gødning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com