Hvordan man kan have med landskab tømmer

March 10

Der er flere måder at indarbejde landskab tømmer i din have design. Disse rot-resistente timbers modstå naturlige elementer uden at vise tegn på forfald og form robust og funktionel haven objekter. Bruge den alsidige byggemateriale til edge din græsplæne eller blomsterhave, sikker længder i jorden for at danne en naturlig trappe, der gør det nemt at gå op eller ned ad en skråning eller stak længder til at danne en hævet planter eller seng. De holdbare tømmer blend med enhver have design til at forbedre appel og æstetik.

Instruktioner

Græsplæne kant

•Outline område af din plæne du kanten med pulveriseret kridt, og måle linjen for at afgøre, hvor mange længder, du har brug for.

•Dig en grøft over dispositionen så bred som tømmer men 1/2 til 1 inches kortere så toppen stikker op over de omkringliggende græs. Check dybden med et målebånd til at sikre det er selv og niveau.

•Lay en længde af træ i renden med ene hjørne flush mod kanten. Placere et andet træ mod det, og fortsætte æglæggende tømmer, indtil du fuldfører siden. Gentag processen for æglæggende længder af landskab timbers langs alle sider af græsplæne eller område, du ønsker til kant.

•Mark plet på den ene side af tømmeret hvis du ønsker at skære en længde til størrelse eller passer det rundt om et hjørne. Udvide mærket over hvert ansigt. Skåret over mærket med en rundsav indtil det opdeles i to. Bruge en hånd så tæt på centrum af træ til slut cut, hvis nødvendigt.

•Drill en pilot hul i hvert hjørne af liggende tømmer og på hver 48 inches i mellem. Indsæt en 3/8-inch-thick, 10 tommer lange spike gennem hvert hul, og pund det med en forhammer, indtil toppen er flugter med den omkringliggende skov.

Græsplæne trin

•Klippe en 8-mund-lange landskab tømmer i to 4-fods længder til at tjene som et skridt slips-rygge. Klip en tredje træ (slidbane) så længe som bredden af trinnet. De tre længder udgør et skridt. Skær så mange trin som du har brug for din trappe.

•Join de tre længder i en U-form, med begge hjørner af slidbanen flush mod kanten af slips-rygge. Bore to pilot huller gennem hver ende af tie backs, der trænge slidbanen. Indsæt 3/8-tommer-dækkende, 10 tommer lange negle gennem hullerne.

Uddelingen en metal vinkel bandage i hvert hjørne af trin ved hjælp af lag bolte. Du har brug for to 4-inch-ved-4-tommer seler pr. trin.

•Dig 48 inches tilbage i jorden over det område, du vil installere trappe for at danne basen. Lægge det første skridt, der fungerer som grundlag for trappen over stedet.

•Monter det andet skridt direkte på trinnet base, ved hjælp af to 10-tommer galvaniseret søm pr. side at slutte sig til to. Placer det tredje skridt over den tidligere ens slips-rygge. Juster slidbane i din ønskede retning. Drive en 10-tommer galvaniseret søm i hver ende. Gentag processen med montering trin og at tilslutte sig deres tiebacks med negle.

Tips & advarsler

  • Tilføje jord eller grus i "U" af hvert skridt til at holde det fast på plads.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com