Gule blade på Rose planter

March 11

Gule blade på Rose planter

Roser behandles som kendetegnende for en dygtig gartner, og er sjældent tilføjet til haven på et indfald. Én regel for nye gartnere er at besøge roses ofte hen til kigge efter uventede ændringer i anlægget, der kan indikere et problem, som en ændring i blade farve. Med alle blomst farver, at opdrættere har produceret er den traditionelle mørke grønne blade forblevet et konstant tegn på sunde roser; enhver forandring er et tegn på et problem.

Klorofyl

Alle planter, herunder roser, er nogle nuance af grøn på grund af klorofyl, det stof, der gør det muligt for planterne at forvandle sollys til energi. Der er forskellige årsager til rosen blade til bliver gule, hvoraf kun nogle er dødelig for planter på deres egne. Men den deraf følgende mangel på klorofyl og mad vil svække og muligvis dræbe en rose plante, uanset den oprindelige årsag til gulning.

SAP fjernelse

Gule blade kan være et sent stadium symptom på en svampe eller et insekt angreb, mest sandsynligt spider mider eller sort plet svamp. Både svampe og insekter er parasitter, lever af næringsstoffer indsamlet eller produceret af anlægget. Gule blade forekommer ikke indtil de sene stadier af en af disse infektioner; denne gule er forårsaget af en mangel på sap venstre i bladene. En rose med gule blade fra angreb kræver hurtig intervention.

Vandindhold

Planter har forskellige måder at kommunikere om de er tilfredse med vandindhold på deres jord. Da roser, med deres woody stilke, ikke har evnen til at falde over med drama mange stauder gør, skal en rose gartner kigge efter Gulnede blade. Gule blade kan indikere at vandindholdet gør det vanskeligt for rose at brødføde sig selv, men de tyder ikke på om der er for meget eller ikke nok vand.

Næringsmangel

Roser kræver visse jord næringsstoffer i de rette koncentrationer. Nogle næringsstoffer hjælpe roser til at producere klorofyl, så gule blade kan være en tidlig advarselstegn noget der mangler. Mønstre i gule angiver, hvilke næringsstoffer der mangler. Nogle stoffer er lettere end andre for anlægget til at flytte til yngre blade, forlader, hvilket gør det lettere for disse blade til at opretholde deres mørk grøn farve, mens de ældre dem gule.

Forebyggelse

Konstant observation er det vigtigste element i steg pleje; mærke bladene begynder at gul giver en gartner en mulighed for at diagnosticere problemet tidligt. Yderligere, beskæring af rose og enhver tætte beplantninger omkring det minimerer risiko for svamp og mug. Undgå insekticid tillader aggressiv insekter som mariehøns og den preying mantis at dele belastningen af beskytte rosenplanter. Hvis jordkvalitet er en bekymring, overveje at have en jordprøve testet af din county extension service eller høre et rosarian gennem den lokale steg samfund.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com