Hvordan at fjerne vand pletter fra døre til brusekabiner

September 6

At fjerne grimme vand pletter fra glas døre til brusekabiner er let at gøre. Vand pletter er forårsaget af opløst mineraler fundet i hårdt vand, og de bliver synlige, når vandet fordamper og efterlader disse mineraler. De fremstår ofte som en hvide, kalkholdige stof, og hvis efterladt på glas døre til brusekabiner i længere perioder, kan de blive ætset i glasset permanent. Forhindrer vand pletter er så simpelt som at bruge en squeegee på glasset på regelmæssig basis for at holde det rent og fri for skadelige mineraler fundet i vand. Hvis du allerede har vand pletter på glasset, er der skridt du kan tage for at slippe af med dem.

Instruktioner

Hvordan at fjerne vand pletter fra døre til brusekabiner

•Kombiner 1 del eddike med 4 dele filtreret vand i den tomme sprayflaske og teste blandingen på glas brusebad dør at se hvis det er stærk nok til at opløse vand pletter uden at beskadige glasset. Du skal muligvis justere denne opskrift efter hvor lang tid vandet steder er blevet efterladt ubehandlet. Bruge mere eddike til hårdt vand pletter.

•Tag på et par gummihandsker til at beskytte dine hænder og spray blandingen langs toppen af glasset brusedøren. Lad eddike blandingen sidde i et par minutter.

•Brug svamp til at aftørre eddike blanding ved hjælp af cirkulære bevægelser til at sikre, at du ikke går glip af et sted. Du bør se vand pletter begynder at opløse. Hvis ikke, gentages trin 1 og trin 2 med en stærkere koncentration af eddike.

•Finish rengøring resten af glas brusebad dør som du gjorde i trin 1 til trin 3. Du skal muligvis bruge den slibende side af svampen til at afvænne genstridige pletter, men sørg for at overhøre en inconspicuous del af glasset brusedøren at kontrollere for eventuelle ridser. Når først færdig, tørre hele brusedøren med håndklæder.

•Når tør, anvende nogle regn-X glas behandling. Anvende dette produkt--almindeligt anvendt til bil forruden--til glas brusebad dør, ifølge producentens anvisninger. Glas er et porøst materiale, så regn-X vil hjælpe til tætning glass's porer mod skadelige vand mineraler og effektivt forhindre fremtidige vand pletter.

Tips & advarsler

  • Til de mest genstridige vand pletter, skal du prøve at bruge 100 procent eddike og en slibende svamp til at fjerne vand pletter. Holde en squeegee i dit badeværelse og brug det regelmæssigt til at forhindre fremtidige vand pletter. Overveje at udstyre dit hjem med en afkalker til fjerne hårdt vand.
  • Kontroller, at badeværelset er ordentligt ventileret under rengøring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com