Kan du Pot regn liljer?

March 16

Kan du Pot regn liljer?

Regn liljer, eller zephyranthes, er relativt små, farverige planter, og funktionen blomstrer i hvide, lyserøde og gule farver. Disse planter stammer fra Mexico, og vokser bedst i varme områder af landet. De kræver den rette blanding af sol, jord og vand, med beskyttelse mod koldt vejr. I kolde zoner, plante dem i krukker eller beholdere og tage dem indendørs om vinteren.

Karakteristika

Regn liljer er følsomme for kulde og dør i temperaturer under frysepunktet. De er hårdføre fra US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 10. Planterne vokse til 6 til 10 inches i højden, med vidtåbne seks-grafitmine blomster. Som stauder vokse regn liljer fra det samme sæt af pærer i mange år.

Gryder

Pot din regn liljer omhyggeligt for bedste succes. Vælg store og dybe gryder eller beholdere for pærer, og altid bruge gryder med afløbshuller for at holde pærer sund. Regn liljer kræver 3 inches af plads og gøre bedst på 1 til 2 tommer dyb beplantninger, så planen i overensstemmelse hermed. Store eller lang containere mulighed for flere overfyldt beplantninger og en mere farverig effekt.

Jord og ernæring

Regn liljer behøver hurtig dræning og løs, fugtig jord. Bland en pottemuld af 1/2 økologisk kompost og 1/2 quick-afløb haven loam give liljer ernæring og plads til at vokse. Denne blanding holder fugt at give næring til regn liljer mellem vandingerne. Bland pære gødning i pottemuld til producent-anbefalede priser at tilskynde til hurtig udryddelse.

Websted og vanding

Sætte regnen lily Potter i websteder, der giver fem til seks timer i fuld sol hver dag i løbet af foråret, sommeren og falde. Mere sol øger blomstrer. Giv planterne 2 inches af vand hver fire til fem dage for at holde jorden fugtig, men ikke våd. Flytte regn liljer indendørs før den første frost i sæsonen til at holde dem sunde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com