Sådan får du en pind ud af den underjordiske olietank

March 17

Ved hjælp af en træ målepind for at fortælle hvor meget olie i en bolig olietank er en fælles praksis. Fælles også droppe pind ind i tanken. Mens stick vil flyde til overfladen, det kan være uden for rækkevidde enten på grund af olien eller dens afstand fra tank åbning. "Fanget" polak kan købes fra hjem varer eller materiale levering butik for at hjælpe med at få en pind ud af den underjordiske tank. Hente pind hurtigst muligt efter droppe det; over tid, vil det absorbere olien og vask.

Instruktioner

•Tag på en gammel skjorte og et par gummihandsker, jo længere den handske, jo bedre; Sørg for ærmet af skjorten er inde i handsken. Forsegle toppen af handsken stramme arm med et band af gaffatape.

•Anvend en lommelygte til at se, hvor stokken i tanken. Pisk vil stadig være flydende, da det vil tage flere dage for nok olie til at trænge ind i skoven for at få det til at synke.

•Tag stick fra tank ved hjælp af en fanget pole. Vinkel den fanget i tanken, nåede i olien hvis det er nødvendigt at få tyveri rundt om pinden og klemme udløser håndtaget for at få fat i det. Trække pinden ud af tanken.

Tips & advarsler

  • Brug en murske som en pagaj til swirl olie for at forårsage stick til at flyde tættere hvis det er uden for rækkevidde af grabber pole.
  • Fjerne olie fra huden straks ved at vaske med varmt vand og flydende opvaskemiddel til at forhindre olien fra gennemtrængende hudens overflade og gør dig syg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com