Grundlæggende luft kompressor vedligeholdelse

March 17

Der er to grundlæggende typer af kompressorer. Stempel type kompressor bruger et stempel, ligesom der i en bil, for at flytte luft fra et indløb og til en modtager eller opbevaring tank. En skrue kompressor flytter luft fra fjorden og ind i en beholder opbevaring, men bruger en intermeshing skrue til at udføre opgaven. Mens begge af disse enheder komprimere luft, oprette de fysiske forskelle en forskellige vedligeholdelsesopgave.

Fjernelse af vand

Vand er altid til stede i en air compressor system. Det skal fjernes på en regelmæssig basis. Dræne tank opbevaring eller modtager hver dag, kompressoren der bruges. Installer et vandfilter fjernelse på alle air linjer, frakørsel luft lagertank. Større luft kompressor systemer kan kræve installation af store tørremiddel tørretumblere til at adskille vandet fra luften. Jo større luftmængde, mere vand air compressor system vil indsamle.

Luft og oliefiltre

Ændre den indkommende luftfilter regelmæssigt. Luftkompressorer trække i atmosfærisk luft og alle forurenende stoffer. Støvede miljøer vil kræve luftfilter ændres måske dagligt. Ændre smøreolier og sin filter ved den af fabrikanten anbefalede operation. Varme miljøer for luftkompressor kan kræve, at olien er ændret oftere. At holde alle bevægelige dele ordentligt smurt vil forlænge levetiden af kompressoren. Check spænding på alle drivremme fra elektromotor til kompressoren. Inspicere drivrem på ugebasis. Slidte eller glide drivremme vil gøre motoren arbejde hårdere og hæve de samlede driftsomkostninger ved enheden.

Skruekompressorer

Skruekompressorer Bland smøring olie med komprimeret luft. Olien skal filtreres fra luften. En samler filter bruges til denne opgave. Dette filter er forskellige fra regelmæssige oliefilter. I virkeligheden, kan en skrue kompressor have både en coalescing og et oliefilter på smøresystem. Mange kompressorer vil bruge en differentieret manometer til at vise når de samler filter er behov for at ændre. Undladelse af at erstatte dette filter på det rette tidspunkt vil resultere i elementer af filteret sprænges og forårsager olie at lække fra kompressoren. Lavt olietryk i kompressoren vil skabe mekanisk svigt.

Ekstra detaljer

Blæse ud alle kondensator spoler til kompressoren. En ren coil vil holde kompressoren kører køligere. Inspicere kompressor på en ugentlig basis for tegn på olie lækage. Tjek alle elektriske forbindelser på en regelmæssig basis. Enheder, der bruger 3-faset elektrisk strøm vil fungere ved hjælp af en stor kontaktor. Over tid vil de elektriske forbindelser komme løs. Disse løs forbindelse kan brænde ud Kontaktorer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com