Hvad slags lim kan bruges til Bond glas & Metal?

March 18

High-tech lim udviklet til at overholde nonporous overflader fungerer bedst, når du har brug at obligation glas og metal. Altid rene flader før limen. Hvis rust er til stede på metallets overflade, skal du fjerne det med en stålbørste, efterfulgt af ståluld. Kontrollere synlighed faktor på uanset hvilken type af lim, som du bruger som nogle tørre klare og nogle gør ikke.

One-del Epoxy

Bond glas til metal ved hjælp af one-del epoxy lim, der kræver ingen blanding, tørrer klar og er vandtæt. One-del epoxy er tilgængelig i et rør. Anvende lim til hver overflade på lokationen for obligationen, vent et minut og tryk overfladerne sammen. One-del epoxy lim er også selvstændig nivellering og tillader op til 10 minutter af fleksible Repositionering af de to flader, hvis nødvendigt. Limen hærder i 24 til 72 timer, alt efter den relative luftfugtigheden.

To-delt Epoxy

Flere typer af to-del epoxy lim arbejde til bond metal og glas. Følg producentens anvisninger for at blande det hærder med lim, der er ofte en 50-50 blanding. Sprøjte de passende mængder af begge på en engangs overflade, og blend to med et håndværk stick. Anvende de blandet klæbemiddel på både glas og metal overflader, og tryk på overfladerne sammen. Hold forbindelsen fast i op til to minutter, og vente på producentens tildelte hærdning gange før du flytter den agglomererede materiale. Mange to-delt epoxy lim er vandtæt og tør klar.

Akryl klæbestof

Akrylklæb er ofte en todelt proces, der omfatter en primer og et klæbemiddel. Fælles akryl lim, såsom automotive klæbemidler, kræve, at både glas og metal overflader rene og tørre inden anvendelse af primer. Efter primeren sætter op, typisk efter fem minutter, anvende limen på en af overfladerne, tryk på områderne, der skal limes sammen og hold i en stationær position i op til to minutter. Frigive hold, og tillade akryl lim til at tørre helt. Forskellige typer af akryl lim har forskellige tørre tider; Følg producentens anvisninger.

Byggeri klæbemiddel

Byggeri limen vil også obligation glas og metal overflader. Disse produkter er ofte vandtæt og kan tørre klare eller uigennemsigtige. Nogle konstruktion klæbemidler kræver brug af en fugepistol for anvendelsen; andre er tilgængelige i en sprøjte slange. Følg fabrikantens ansøgning og tørretid instruktioner til typen af byggeri limen du bruger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com