Hvad er de forskellige typer af poppeltræer?

March 18

Hvad er de forskellige typer af poppeltræer?

Poppeltræer er alle medlemmer af slægten Populus, et begreb, der betyder "mange af" på Latin. Flere dusin arter af poppel er grupperet under Populus paraply. Selv om hver art har sine egne karakteristika, generelt disse træer vokse hurtigt og Overfør nemt, men har kraftfulde, stødskud rødder, der kan forvandle en række popler til en gartner mareridt.

Hvid popler og Carolina popler

Det er den ultimative survivor træ-- og meget svært at løsne en gang etableret. Stor, sølv blade og en bleg grøn kuffert identificere hvid popler (Populus alba), en hård-som-negle have træ, som trives i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 9. Ikke for små værfter, mens poppel vokser til 80 fod høj og bred, med en trunk diameter på op til en gård. Det er en yderst tolerant, easy-care træ men dens omfattende, kraftfuld rødder kan løfte fortove, blokere afløb og sende op nok suckers til at drive jer halvtosset. Det anses for invasive i nogle stater. Carolina poppel (Populus x canadensis) er en hybrid med de samme kvaliteter, begge godt--tolerance og vigor-- og dårlige--invasive rødder). Den trives i USDA zoner 5-9.

Lombardiet eller Tower poppel

Hvis du ønsker høj, prøv Lombardiet poppel (Populus nigra "Italica"), men gør det på egen risiko. Det er en klassiker, søjleformede pryd, stiger til 100 fod høj og 30 fod bred i USDA zoner 4 til 9, men dens rødder er problematisk, at sende op flere suckers end du måske ønsker at beskæftige sig med. Det er også udsat for sygdom. Eksperter på North Dakota udvidelse foretrækker tårn poppel (Populus x canescens "Tårnet") til udplantning i de samme områder, fordi det er mere sygdom tolerant. Du vil sandsynligvis få det samme sucker problem, dog.

Balsam poppel

Nej, det er ikke en stavefejl - balsam poppel (Populus balsamifera) skyder med en forbløffende hastighed på omkring 36 inches om året til en moden højde 65 fødder. Det udvikler et attraktivt, oval krone med duftende blade, men plager dig med utallige suckers. Disse træer trives i USDA zoner 5-9 og leve over 150 år, så tænk før du plante.

Sucker-fri popler

Undgå alle de stødskud hovedpine, hvis du bor i USDA zoner 4 til 7 ved at plante den japanske poppel (Populus maximowiczii). Det er en høj, elegant poppel, med samme modne højde og spredning som Lombardiet, men det gør ikke spire eller sucker. Du stadig ønsker ikke at placere sine rødder hvor som helst i nærheden af dit hus, men. Du kan også prøve den pyramideformede Simon poppel (Populus simonii "Fastigiata"), der vokser til 50 fod i USDA zoner 2 igennem 6 og ikke amme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com