Forskelle mellem Shumard eg & nordlige rød eg

March 19

Både Shumard eg (Quercus shumardii) og den nordlige rød eg (Quercus rubra) tjener som street, skygge og græsplæne træer i landskaber stor nok til at rumme deres størrelse. Disse træer har nogle forskelle, begyndende med deres intervaller; nordlige rød EGS distribution strækker sig over store dele af den østlige tredjedel af USA og nord i Canada, mens Shumard eg dækker dele af Midtvesten og det meste af det sydøstlige USA til Gulf Coast. Lære om deres forskellige egenskaber inden der træffes afgørelse efter en for din ejendom.

Ligheder

Både Shumard og nordlige rød eg vokse til at blive store træer, med Shumard eg lidt mindre i gennemsnit. Begge træer i naturen undertiden top 100 fødder, men som dyrkede træer er i 60 - til 90-foden spænder, ifølge den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Trunk diametre på 12 til 30 inches er fælles. Deres størrelse kræver et åbent landskab for træet at have plads til at vokse. Bladene af begge oaks er løvfældende, dreje fra grøn til nuancer af brun-rød i efteråret. Begge oaks generere agern, en funktion, der vil tiltrække vilde dyr til din værftet. Begge arter er bedst i fuld sol og i sur jord.

Løv forskelle

Subtile forskelle mellem bladene af en nordlige rød eg og Shumard eg. Mens begge har blade med flere, har spidse fliger, Shumard eg har dybe bihuler strækker sig næsten til midten af bladet, mens røde egeløv lavvandede fliger. De nordlige røde oaks har derudover mere lapper på deres blade. Bladene på træet kan have fra syv til 11 lapper. En Shumard oak leaf normalt har syv fliger, men kan have så lidt som fem eller så mange som ni. Shumard eg blade har en læderagtig tekstur mens nordlige red oak blade er blankere.

Acorn forskelle

Nærlæsning af agern nordlige rød eg og Shumard eg er nødvendige til at opdage forskelle mellem to. Nordlige rød eg agern har en flad, underkop formet cap vedhæftes kvist af agern. Denne cap dækker ca. 1/3 af de hele æg-formede agern. Fælles landbrugspolitik er ikke helt så stort på Shumard eg, der dækker omkring 1/4 af agern. Nordlige rød eg agern er brun, men University of Connecticut Plantedatabasen bemærker dem på en Shumard eg har sorte og brune riller på dem.

Andre forskelle

Nordlige rød eg kræver en site byder på god dræning til at vokse, men Shumard eg tåler fugtige forhold, bemærker Missouri botanisk have. Farven på barken hjælper med at definere begge arter. Shumard eg har en grålig bark, glat på de unge træer men gradvist at udvikle lille furer og højderygge, som træet bliver ældre. Barken af den nordlige rød eg er en mørkere grå til næsten sort farve, med de ældste individer besidder dybe sprækker og højderygge. Nordlige rød eg er koldt hårdfør US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 4. Shumard eg tolererer betingelser zone 5. Shumard eg tåler klimaet til USDA zone 9; nordlige rød eg kun til zone 8.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com