Hvordan du holder mit værelse Cool

March 21

Ved hjælp af en air condition er en af de nemmeste måder at holde et værelse cool, men kører en kan blive dyrt. Hvis du ikke har en air condition, kan du stadig holde et værelse cool ved at følge nogle simple praksis. Hvis du har en air condition, kan du skære energiomkostninger ved at følge disse samme enkle fremgangsmåder for at holde din air conditioner fra at skulle arbejde så hårdt for at køle rummet.

Instruktioner

•Purchase og hænge hvide vindue nuancer over alle vinduerne i rummet. Hvide afspejler sollys og skygge materiale vil hjælpe absorbere en del af den varme, der ellers ville angive lokalet.

Hæng gardiner i vinduerne. Gardiner kombineret med nuancer, hjælper med at holde værelset, skyggefulde og køligere. Holde nuancer og gardiner lukket i dagtimerne, da solen streaming i windows.

•Køre den mindst en fan i rummet til at cirkulere luften. Dette vil hjælpe uanset om du har en air condition eller ej.

•Hold Rummets indvendige døre åbne for at tillade en cross-vind fra andre rum, medmindre dit værelse indeholder et vindue-enhed klimaanlægget. Lukket-up værelser, uden aircondition, få varmt og indelukket.

•Åbn windows halvvejs på kølige nætter at tillade kølig og frisk luft inde. Sted en fan foran vinduet, og vender ud mod indre af værelset, til at tegne i kold luft fra udendørs. Slukker blæseren og lukke vinduet om morgenen, før udendørs temperaturer stige.

•Drej off alle unødvendige elektronisk udstyr når de ikke er i brug, herunder computere, lamper og andre enheder, der afgiver varme. Derudover slukke overhead lys i værelset når det ikke er i brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com