Hvordan man dyrker krybende Flox

March 22

Hvordan man dyrker krybende Flox

Krybende floks er et ubestridt, der dækker plante, der er stedsegrønne det meste af året men blomster i foråret. Ifølge University of Florida IFAS udvidelse, et område med krybende floks smelter sammen med græsser i det meste af året, med planter bor 6 inches eller under. Bladene af planten er stiv og smalle, og planten "krybende" karakter gør den velegnet til en bred vifte af dekorative applikationer.

Instruktioner

•Decide om dit lokalområde er befordrende for væksten af snigende floks. Det er ofte fundet i USDA plante hårdførhed zoner 3 til 8. Tjek din landestandard ved hjælp af kort, som kan findes på webstedet for USA 's nationale Arboretet.

•Indstil den ønskede at dække med phlox placering. Du kan bruge denne bunddække i sådanne områder som omkring terrasser, i nærheden af en vandhaven, eller omkring buske. Anlægget vil har brug for fuld sol så overveje dette, når du planlægger. Krybende floks kan også dyrkes i hængende containere og planten vil overlappes nedad.

•Vælg frø eller planter du vil plante. Krybende floks planter findes i en række farver, herunder lavendel, blå, Rosa og pink. Køb frø eller starter planter fra en lokal børnehave hvis det er muligt, da disse er tilbøjelige til at være egnet til dit område, eller bestille fra et frø katalog, hvis dette ikke er muligt.

•Forbered jord i den placering, hvor du vil plante din frø eller små planter. Veldrænet jord er bedst for voksende floks. Ukrudt området grundigt med en hakke eller i hånden inden du lægger ned frø. Gøde jorden let i forberedelse til udplantning.

•Plant din floks nær overfladen af din godt dyrkede jord. Arrangere jorden over toppen af frø eller pakke løst omkring frøplanter. Ikke begrave nogen af blade af starteren planter. Grundigt vand området efter plantning, og Gentag vanding mindst hver tredje dag i varmt og tørt vejr.

•Når planter med kompost kun én gang pr. forår. Grave op nogen døende patches, efterhånden som de opstår. Omslaget vil udfylde nøgne steder ret hurtigt. Holde tops trimmet ned i andre årstider bortset fra foråret, hvor dine planter blomstrer. Dette vil skabe en tættere, lusher komposteringsprocessen.

Tips & advarsler

  • Sørge for at hånd weed din krybende floks område som de dukker op. Krybende floks vil ikke afskrække dyrkning af ukrudt selv, så det er nødvendigt.
  • Hold øje med fouragering kaniner; de kan ødelægge din krybende bunddække. Bruge en miljøvenlig frastødende, som ikke vil skade dyrene eller dine planter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com