Hvordan man opbygger et vindue Valance

March 22

Hvordan man opbygger et vindue Valance

Der er mange måder at pynte vinduer og gardiner, især i stuen. Nogle af disse omfatter forhæng, der hænger over en ekstra udvidet gardinstang. Men opbygge et vindue valance giver din windows og gardiner en personlige touch. Den mere velbevandret du er med el-værktøj, mere håndværk kan gå ind i bygningen et vindue valance. De kan være lavet af solidt tømmer og de nemmeste at arbejde med er white pine. Det har sin andel af knob, men at vælge træ omhyggeligt kan resultere i smukt designede vindue sengeforhæng.

Instruktioner

•Measure den nødvendige bredde ved at tilføje 6 inches til bredden af din gardiner og skær i ansigtet stykke og toppen af valance. Dette vil give en 3-tommer clearance på begge sider af gardiner. Trække den ønskede kammusling på ansigtet stykke og skære det med en stiksav.

•Measure og skær to stykker, der vil være enderne af valance. Afhængigt af hvordan langt ud gardiner er fra væggen, du kan have til at rippe top og slutningen brikkerne til at passe ordentligt. Anvende lim på den lange kant af den øverste stykke og fastgøre den til ansigt stykke med 6d finish negle.

•Applicer lim til to kanter af et endestykke og fastgøre den til ansigtet og øverste stykker med 6d finish negle. Gentag dette for de andre endestykke.

•Indstil alle negle med søm og fylde hullerne med kit. Sand det hele valance før du tilføjer kabyssen jernbane.

•Measure forsiden af valance at få en præcis længde for kabyssen jernbane. Gering kabyssen jernbane på hver ende på en 45-graders vinkel. Næste, måle længden på endestykkerne fra forsiden af valance på bagsiden og skåret to stykker af kabyssen jernbane i overensstemmelse hermed.

•Præ-bore huller gennem kabyssen jernbane for ¾-tommer brads til at fastgøre den til toppen af valance. Anvende lim langs toppen af valance hvor spalte jernbane vil sidde og sikre kabyssen jernbane med brads.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller. Læg lidt lim i spidser og tape dem sammen med malertape til at holde dem sammen mens limen sætter. Skære spidser på de kortere stykker af kabyssen er lettere hvis du gering begge ender af en længere stykke og derefter lige skæres længden til side måling. Maleri stenciled designs kan bruges som et alternativ til scalloping ansigt stykke
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn. Lad ikke overskydende lim til tørre på udsatte områder af valance.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com