Sådan fjerner Sago frø bælg

March 25

Sago palm (Cycas revoluta) er en stedsegrøn, kegle-bærende træ, som er hårdføre til amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 8-10. Alle dele af sago palmetræ er giftige. Ifølge North Carolina State University, kan forbrug af sago palm frø bælg forårsage diarré, opkastning, hovedpine, svimmelhed og kramper i både dyr og mennesker. Bælg kan let fjernes til at forhindre spredning af planter og frø og forhindre, at dyr og børn kommer i kontakt med giften.

Instruktioner

•Brug handsker inden de kommer i kontakt med nogen del af sago palm.

•Sørg for at beskytte børn og kæledyr væk fra området, når du begynder at skære bælg. Kæledyr finde bælg appetitligt og vil tygge på dem. Frø bælg kan blive giftige for kæledyr, hvis de spiser bælg. Sago palm bælg kan være giftige for mennesker, hvis de indtages i store mængder.

•Klippe frø bælg hele vejen ned til bunden af bælgen ved hjælp af skarpe beskæring tynde. Placer bælg i en affaldssæk for rådighed. Bortskaffe bælg i county dump eller deponering. Bælg kan ikke brænde, da dette kan gøre giftstoffer i frø bælg luftbårne.

Tips & advarsler

  • Undgå beplantning Sago palmer i ethvert område, der har børn og dyr, der kan komme i kontakt med nogen del af træet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com