Hvor mange blomster kan jeg plante i en 2-af-3 blomsterbed?

March 28

Hvor mange blomster kan jeg plante i en 2-af-3 blomsterbed?

Planlægger en lille blomsterbed er lidt ligesom planlægning en container haven. Bruge et par velvalgte sorter, og fylde blomsterbed til fyldt. Du oprette et lyspunkt i farve i din have, samtidig med at den plads, afbalanceret.

Typer

Vælg kompakt enårige nasturtiums, petunias eller morgenfrue. Etårige planter vokser hurtigt og blomstrer det meste af sommeren. Space planter 6 til 8 inches fra hinanden, og plante mellem 15 til 20 planter samlede. De fleste stauder vokser 12 tommer til 3 fod høj og kan overmande den lille plads.

Design

Når du vælger planter til en lille blomsterbed, stick med to eller tre druesorter. Prøv at kombinere en plante med større blomster, som petunias, med planter, der har interessante løv eller små blomster, som lamium og alyssum. Vælg koordinerede farver som pink, hvid og lavendel eller gul, orange og hvid.

Overvejelser

Overveje dyrkningsforhold fundet i din have, når du vælger planter. Vælg skygge-elskende blomster som impatiens for en skyggefuld lille have eller petunias og nasturtiums til et solrigt sted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com