Nem hønsehuset planer

March 29

Hvis du ønsker at bringe en smule af landet til din forstæder liv, kan du overveje at holde høns. Med lidt planlægning og nogle forskning, kan du bygge en kylling levesteder, der kan hurtigt resultere i friske økologiske æg til dig og dine naboer.

At kende loven

Hvis du bor i et byområde, tjekke lokale ordinancer for at sikre, at du kan holde høns i din baghave. Også, tal med dine naboer til at høre deres indvendinger eller betænkeligheder. Tilbyde at dele friske æg med dem, hvis de er utilbøjelige.

Coops, huse og kører

Hønsehuset er hvor kyllinger sove og lægge deres æg. De har også brug for en køre, der er plads til motion. En kylling coop er betegnelsen for begge disse levesteder.

Størrelsen er vigtig

Bestemme, hvor meget plads du kan afsætte til at et chicken coop. En kylling behov ikke mindre end to kvadratfod i hønsehus, og fire kvadratfod i flugt.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Vælg et godt sted for hønsegården. Det burde have god dræning, passende solen og skyggen og beskyttelse fra andre elementer. Når du planlægger chicken coop design, Sørg for, at der er plads til en dør.

Rovdyr

Ræve er en kylling naturlige rovdyr, selv i byområder, så sørg for at overveje sikkerheden for din flok, når de planlægger en hønsegården.

Byggeplaner

En kylling coop kan være så simpelt som en A-frame lavet af hønsenet og tømmer, eller du kan indarbejde præfabrikerede elementer som en hund hus i dit design. Der findes en masse gratis coop planer på internettet. Eller høre bog, "Kylling Coops: 45 bygning planer for boliger din flok," af Judy Pangman.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com