Hvordan kan jeg ændre Dolphin Pool renere pensler?

March 29

Dolphin automatisk pool rengøringsassistenter er neddykket under vand i din pool og vil løbende rulle rundt suger snavs, alger, og andre forurenende stoffer så at din pool altid funklende rent når du ønsker at tage en forfriskende dukkert. Trods deres vedligeholdelsesfri design, de kan virke og lejlighedsvis skal ændres, serviceres eller renset sig selv.

Instruktioner

•Disassemble enheden. For at gøre dette, fjerne bunden dækplade sammen med vragrester samling taske, som du vil finde der. Når du har gjort dette, Fjern debris shield, som holder større snavs i at trænge ind de arbejdende dele af enheden. Flere små skruer, der skal fjernes for at tage dette stykke ud af din enhed. Når du er færdig, vil du se på undersiden af din delfin pool rengøring børste. Du skal også fjerne side plade fra enheden for at fortsætte.

•Fjern de skruer, der holder siden plade til enheden og du vil være i stand til at trække side pladen ud med lidt pres og måske nogle blid gearing fra en skrue driver eller pry bar. Når du har gjort dette, kan du rydde alle de assemblies, der er designet til at glide forbi hinanden når operationelle og smøre dem med en let gennemtrængende olie. Du kan finde, at du har brug for en Scotchbrite-pude eller små Brillo pad til at fjerne snavs fra monteringsplade, da det kan ophobe sig og være ret vanskeligt at fjerne ved håndkraft. Når dette er gjort, kan du samle pool renere og test.

•Kontrollér den motor samling med enheden samles. Der er ingen bruger brugbar reservedele i den motor boliger, så der er ingen grund til at demontere det. Hvis enheden ikke fungerer, efter du har renset den, skal du overveje udskiftning af enheden. Du kan også ønsker at overveje at kontakte firmaet Maytronics, hvis du fortsat har problemer med enheden, og det er stadig under garanti.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com