Sådan modnes Georgien Dewberries

October 11

Sådan modnes Georgien Dewberries

Georgien dewberry, Rubus trivalis, er en art af blackberry, der er næsten umulig at skelne fra sin mere populære slægtning. En af de vigtigste forskelle mellem de to anlæg er korbærs tidlige høst dato. Ligesom brombær plukkes Georgien dewberries modne. Indtil de er klar i slutningen af April eller begyndelsen af maj, sig anlægget tager af det meste af den modning arbejde. Men der er flere ting, du kan gøre for at fremme din Georgien Korbær til at producere de bedste dewberries, at det kan.

Instruktioner

•Hold det godt vandes. Georgien dewberries har gennemsnitlige vandbehov. De kan klare sig selv, men hvis du giver anlægget en tomme af vand hver uge, det vil producere store, kraftige bær.

•Fertilize to gange årligt: en gang i foråret så snart nye vækst begynder for sæsonen og igen i efteråret, lige efter høst. Georgien dewberries findes ofte voksende vilde ingen hjælp fra menneskelige hænder overhovedet. Men dewberries modnes bedst når de har alle de næringsstoffer de har brug for. Utah State University County udvidelse Office anbefaler broadcasting en afbalanceret 10-10-10 eller 16-16-8 gødning inden for linjen drop af Korbær. Følg den gødning instruktioner for anvendelse metoder og beløb.

•Harvest Georgiens dewberries når de er modne. Ligesom brombær modner Georgien dewberries fra grøn til sort-rød. Hvis du høste, mens de er stadig grønne og stadig har dage til at modnes og bliver de uspiselige. Vente alt for længe efter dewberries modnes og lokale fugle eller gnavere kan slå dig til høsten. Når dewberries tænder sorte, er de klar til høst. Sætte på tykke havearbejde handsker til at beskytte dig selv fra den Korbær torne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com