Hvordan man kan lægge Fondant dekorationer på en bryllupskage

April 7

Hvordan man kan lægge Fondant dekorationer på en bryllupskage

Efter bagning mange lag med en bryllupskage og blande gallons af smør fløde glasur, er dekoratører som regel ivrige efter at komme videre med den kreative del af deres arbejde--udsmykning kage for at gøre det til en udstillingsgenstand. Enhver baker ønsker det skal være noget, som brud og brudgom vil huske for evigt. En professionel kage dekoratør kan behændigt slå ler-lignende fondant i stykker at rivaliserende virkelige roser, nelliker, liljer, perler, buer og endda gæsteoptrædener, blandt andre elementer. Det kræver uddannelse, specialværktøj, praksis og tålmodighed til at oprette fondant dekorationer.

Instruktioner

•Fyld en udsmykning taske halvvejs med blad grøn smør fløde glasur og en bladspidsen, såsom en #352. Lave en skitse af din kage. Nogenlunde tegne mønster til placering af blomster og andre elementer. Se fotos af lignende kager til at få ideer.

•På en kage med glattede smør fløde glasur, Vælg en placering til en fondantblomsten fra design i trin 1. Rør lidt af frisk glasur på det pågældende sted. Forsigtigt Placer fondantblomsten på prikken. Tilføje flere blomster. Rør smør fløde blade rundt om blomsterne til at tilføje farve samt stabilitet.

•Tag en halv teskefuld gum paste fra pakken. Smuldr det i en lille beholder. Tilsæt to teskefulde vand, dække og tillade gum pasta omkring ti minutter for at opløse.

•Anvend en pensel dyppet i gum pasta løsning at male bunden af en fondantblomsten. Tryk forsigtigt den fugtige side af blomst til overfladen af en kage, der er blevet dækket i valsede fondant. Holde blomsten på plads i 20 sekunder, mens gum paste "lim" sæt.

•Adhere flad fondant bånd eller blade til en rullet-fondant-dækket kage af børstning et meget tyndt lag af vodka på undersiden af båndet eller blad og derefter trykke på det forsigtigt til den fondant-dækket kage. Hold i stedet et par sekunder, mens alkohol fordamper.

Tips & advarsler

  • Hvis du transporterer en bryllupskage, vente, indtil du har leveret det og sætte det op på tabellen servering før du tilføjer fondant blomster og andre dekorationer. Du kan bruge smør fløde glasur blade eller fondant blade på en fondant-dækket kage eller en kage iced med smør fløde glasur.
  • Tyggegummi paste "lim" vil efterlade et skinnende sted på varmtvalsede fondant. Brug ikke mere end nødvendigt så at det forbliver under flower eller blad. Vær opmærksom på at fondant dekorationer er for ser kun. Mens de er spiselige, de er også ekstremt hårdt, og du kunne knække en tand på nogle af de mere robuste stykker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com